Help - Search - Members - Calendar
Full Version: l-am ranit pe zom!
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Zom
semnal dreapta spart de tot.
partea de aripa care se curbeaza spre far indoita la 90 de grade.
vopseaua evident sarita.

help! :crybaby:
Andreea
cum ai reusit? sad.gif
florin83
aha.. te-am prins! tu l-ai ranit pe ursulica al lui TiL tongue.gif
Ionut
iti recomand eu pe cineva...unde mi-am facut eu masina....nu e scump si lucreaza bine.... smile.gif
poleposition
Sau incearca la Augsburg, acolo cunosc un baiat foarte de treaba si eu tot acolo am facut masina.... impecabil

Da tel. te trimit la el...
Zom
va multumesc mult smile.gif daca toti 3 sunt foarte buni, voi vedea unde este pretul cel mai bun, si apoi cand voi avea bani...voi rezolva.
316i
eh, nu mai e ca dincolo, sa ceri ajutor cu un mecanic si sa taca toti mâlc. :unibrow:
Am niste presimtiri foarte bune in legatura cu forumul asta si cu noua "trupa". :nod:
Zom
incep sa nu ma mai simt vinovata ca v-ati luat voi bataita din cauza mea. smile.gif
florin83
stai linistita ca nu esti tu vinovata.. :cool: fiecare a luat singur decizia.. cea buna :ninja:
INTERCEPTOR
sefa 100 000 semnal dreapta .de culoare neagra.daca il mai gasesc.si de vopsit normal ca am si eu .al 4 lea.si tot bine si ieftin.adica nu foarte ieftin:P.dar ce rost are sa ma obosesc ca tu nu apelezi la mine si ma ocolesti mereu de parca ti as lua mii de euro numai sa ma uit la masina.sufar sunt ranit:(
Zom
eu te ocolesc?! te inseli amarnic. hai duminica si vezi tu ce rau o sa-ti para pentru ce ai zis! smile.gif

in alta ordine de idei: semnalul l-am primit cadou, portocaliu, ca si cel spart. tabla am facut-o azi, la tablarul lui ionut, tablar care a crezut ca sunt un client foooarte bogat si mi-a luat 500k pentru indreptat si chituit. acum ma asteapta sapt viitoare pentru vopsitorie, care cica va fi 900k, cu vopseaua adusa de mine. sa ma astepte!

p.s. ionut, sa nu o iei personal, da? nu ai tu nici o vina ca omul e cum e si a vrut sa-si faca safteaua cu mine biggrin.gif
Zom
a, interceptore, sa-ti zic sa stii de pe acum: vei avea de desfacut si curatat pompa de benzina biggrin.gif sa nu aud comentarii, sau sa te dai lovit si sa nu vii !!! :unibrow:
INTERCEPTOR
deci in primulrand.sunt credincios si nu muncesc duminica.al 2 lea rand daca e pompa sertizata cum cred eu dupa ce o desfac poti sa iti iei adio de la ea.ca la loc nu va mai merge:PPdecat daca ai alta noua sa o pun imediat.pt ca pompa de benz nu se desface si nici nu prea se repara:PP eu mi am luat noua.dar ce ar emasina de vrei sa CURETI POMPA??
Zom
asta au zis meseriasii ca trebuie facut:D.

hai sa vorbim, sa-ti povestesc ce si cum face masina, si sa vedem ce o fi mai departe. ideea este ca acum nu prea imi permit reparatii majore ca pret. dar, toata saptamana care vine am concediu si sunt in buc, asa ca...tot nu scapi
Ionut
QUOTE (barrriton)
eu te ocolesc?! te inseli amarnic. hai duminica si vezi tu ce rau o sa-ti para pentru ce ai zis! smile.gif

in alta ordine de idei: semnalul l-am primit cadou, portocaliu, ca si cel spart. tabla am facut-o azi, la tablarul lui ionut, tablar care a crezut ca sunt un client foooarte bogat si mi-a luat 500k pentru indreptat si chituit. acum ma asteapta sapt viitoare pentru vopsitorie, care cica va fi 900k, cu vopseaua adusa de mine. sa ma astepte!

p.s. ionut, sa nu o iei personal, da? nu ai tu nici o vina ca omul e cum e si a vrut sa-si faca safteaua cu mine biggrin.gif

nici o problema...mi se pare bizar totusi, deorece lu jaffar a zis ca-i ia 10 mil ca sa-i vopseasca toata masina....nu stiu dc s-a aruncat asa...in fine...no comment....macar a iesit bine la ciocan???
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.