Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Senzori ASC
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E46
Zeke
Stie cineva unde sunt localizati senzorii ASC la 318i din 2000? Sunt cumva aceasi cu senzorii ABS?
Darren
ASC functioneaza citind datele senzorilor de ABS. Nu sunt alti senzori separati.
Zeke
QUOTE (Darren @ Aug 15 2008, 06:33 PM) *
ASC functioneaza citind datele senzorilor de ABS. Nu sunt alti senzori separati.

Da, ma gandeam eu. Dar e posibil sa functioneze ABS-ul si sa fie totusi un senzor defect? Problema mea este la ASC, nu functioneaza, deci becul e in permanenta aprins, si ma gandeam ca poate este din cauza unui senzor, probabil de pe la rotile din spate.. cine stie? E posibil ca problema sa apara din cauza unui senzor, avand in vedere ca ABS-ul functioneaza?

Mentionez ca la service, am primit raspunsul: "Nu se poate comunica cu modulul".
Sorin
ia verifica sigurantele ca poate e arsa si din cauza asta nu comunica
acesta ar fi primul pas
al doilea la un service bmw
Zeke
QUOTE (Sorin @ Aug 18 2008, 10:31 AM) *
ia verifica sigurantele ca poate e arsa si din cauza asta nu comunica
acesta ar fi primul pas
al doilea la un service bmw

sunt bune sigurantele. La service mi-au cerut sa las masina cateva zile la ei, sa aibe timp sa "mearga pe fir". Prefer sa ma mai interesez o perioada singur despre problema, inainte sa o las in service.
taba
QUOTE (Zeke @ Aug 18 2008, 09:24 AM) *
Da, ma gandeam eu. Dar e posibil sa functioneze ABS-ul si sa fie totusi un senzor defect? Problema mea este la ASC, nu functioneaza, deci becul e in permanenta aprins, si ma gandeam ca poate este din cauza unui senzor, probabil de pe la rotile din spate.. cine stie? E posibil ca problema sa apara din cauza unui senzor, avand in vedere ca ABS-ul functioneaza?

Mentionez ca la service, am primit raspunsul: "Nu se poate comunica cu modulul".

aceasi problema o am si eu, ASC aprins in permanenta, insa abs functioneaza fara probleme, am puso pe tester si tipu nu a putut sa reseteze ASC, insa mia zis ca mio face cu 4 mil, fara sami dea prea multe detalii insa ce e defect: era inainte de sarbatori si am cam amanat, urmeaza in curand sa o duc , apoi o sa scriu pe forun problema
batz
ce tare! bvreau si eu sa nu functioneze asc! rolleyes.gif ele sutn legate.adica la mine in panou de sigurante este asa p o singura siguranta : abs asc airbag
Ciupanezu
Nu e mai simplu să apeşi pe buton?
io'sŪ
da, chiar.. de ce nu apesi butonu'?
ionusunt
QUOTE (batz @ Jan 12 2009, 11:06 PM) *
ce tare! bvreau si eu sa nu functioneze asc! rolleyes.gif ele sutn legate.adica la mine in panou de sigurante este asa p o singura siguranta : abs asc airbag

pai la tine a functionat vreodata ? laugh.gif
Zeke
E posibil sa fie defecta unitatea ASC (partea electrica), tinand cont de faptul ABS-ul functioneaza? Cei de la filaret au ajuns la concluzia asta, dar permiteti-mi sa le pun la indoiala diagnosticul, avand in vedere ca mi-au sugerat inlocuirea calculatorului motor pentru o defectiune la sistemul de incalzire luneta (dezaburire), motorul mergand fara alte probleme.
florin83
QUOTE (Zeke @ Jan 14 2009, 01:28 PM) *
E posibil sa fie defecta unitatea ASC (partea electrica), tinand cont de faptul ABS-ul functioneaza?

la E36 e acelasi modul. Scrie pe el ABS/ASC+T, nu cred ca se poate defecta doar un sistem din acelasi modul, dar poate la E46 e diferit.. unsure.gif

QUOTE (Zeke @ Jan 14 2009, 01:28 PM) *
Cei de la filaret au ajuns la concluzia asta, dar permiteti-mi sa le pun la indoiala diagnosticul, avand in vedere ca mi-au sugerat inlocuirea calculatorului motor pentru o defectiune la sistemul de incalzire luneta (dezaburire), motorul mergand fara alte probleme.

tare asta! laugh.gif
taba
QUOTE (florin83 @ Jan 14 2009, 01:40 PM) *
la E36 e acelasi modul. Scrie pe el ABS/ASC+T, nu cred ca se poate defecta doar un sistem din acelasi modul, dar poate la E46 e diferit.. unsure.gif

tare asta! laugh.gif

Se pare ca este cam o lipsa de personal calificat la service-urile bmw, deorece cel putin in tg mures, toti posesorii de bmw cu care am intrat in contact nu recomanda de nici un fel service-ul de la reprezentanta.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.