Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E30 din 90' , 4 usi la dezmembrat, cine pune bani cu mine?
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
sebaa
Am gasit pe net un anunt cum ca dezmembreaza cineva un urs din 90 ,4 usi , rosu. L-am sunat pe om si mi-a propus varianta sa il cumpar cu totul.
Model 318, dar fara motor; cutia si ambreiajul sunt prezente. E pe roti, omu imi asigura transportul cu platforma unde vreau eu.
Acum ce propun eu : pun eu bani cu inca cineva de aici , il cumparam , eu imi iau partea din fata - capota+balamale ,aripi bara,nas, masti,eventual si faruri; restul pieselor stabilim inainte care cum le ia. Imp e sa am cateva zile sa iau ce am de luat de pe ea.
Ca sa o cumpar imi mai trebuiesc 4-5 milioane.
Masina nu are nici un fel de act. Dupa ce luam tot de pe ea putem sa o ducem la fiare vechi daca e si ne luam si banii pe caroserie. Asta zic pentru ca nu am curte sau ceva de genul si nu am unde sa o tin. Masina se poate incuia.
Cica interiorul nu e cine stie ce . Are trapa.
Eu ma duc azi sa o vad.
Vreau sa stiu daca este cineva interesat. Eu cred ca ar fi.
Cine este, rog sa imi dea un semn la telefon 0723774393 .
Astfel eu voi avea piesele necesare mie, tu le vei avea pe ale tale si toata lumea e fericita.
As fi cumparat-o eu pe toata doar ca nu am toti banii momentan.
Este urgenta treaba ,ca nu stiu cat o mai tine..e zicea ca o da la fier vechi sau ceva de genul..nu stiu daca a zis asa sa grabeasca vanzarea.
Astept pareri si propuneri.
Este URGENT, repet.
Multumesc
sebaa
Masina o cumpar eu Joi.
O sa fac alt topic cand e sa o dezmembrez - in curand, promit.
Pana atunci rog moderatorul sa inchida topicul asta, chiar poate fi sters/ mutat la sectiunea cu topicuri nefolositoare.
Multumesc:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.