Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 318is e36
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
mario.b
dupa cum spune si titlul vand sau dezmembrez 318is e36, de preferabil o vand intreaga

data fabricatiei: 12/1992

motor: 1794cc (140cp) 210000km euro2

tip caroserie : coupe

dotari: servo directie, abs, airbag,geamuri electrice, oglinzi incalzite electrice heliomate,trapa, discuri fata spate,jante borbet T 9j fata 9j spate cu caucioace 215/40/ZR16 KUMHO(parca), ulei motor + filtru schimbat de curand 500-600km, discuri + placute de frana fata schimbat acum 1000-2000km. masina trage foarte bine

culuare:negru diamant

probleme: una si cea mai mare nu mai am briful mic al masini este la politie :bashwall: , lipsa amortizoare spate (pt proba a masini se gasesc 2),

pret:negociabil sau o sa il pun mai tarziu

conatact:0720744832/ 0727701357

Click to view attachment Click to view attachment

Click to view attachment
Viper05
de unde sti ca e euro2?
Sportivu
How much pentru motor? si un mic request, daca se poate sa-l masori pe lungime pentru mine cu o ruleta? nu foarte exact, cu aproximatie... Mersi anticipat!
mario.b
QUOTE (Viper05 @ Jul 25 2008, 06:20 PM) *
de unde sti ca e euro2?

u ce masina ai?
Viper05
trabant....conteaza?

batz
daca il dezmembrezi,cat vrei p faruri?
Sportivu
Bre, nea Mario, cat vrei pe motor cu cutie si toate anexele?
alexces
salut.

daca o dezmembrezi, am nevoie de cateva piese:

- ceasul de sub clima, cu tot cu sertar;
- suport numar + capac orificiu carlig tractare (daca are clemele intregi).
-capac plastic (mare) bec (far dreapta).
-poate si panoul de bord daca imi faci un pret bun pentru toate.

merci
batz
deci?o dezmembrezi?ma intereseaza farurile.
mario.b
Imi cer scuze pentru toata abramburalea creata, a fost din cauza fratelui meu care a ramas fara brief-ul mic al masinii si nu mai credea ca o poate inmatricula, si se gandea sa o dezmembreze, eu nu am mai avut timp sa intru aici iar el intra de acasa pe net si posta. luni ma duc la serviciu inmatriculari sa lamuresc problema cu toate actele masinii, astazi am fost si am intrebat acolo si mi-au spus ca mi se da numere rosii si in caz inmatriculare pana cand primesc "adresa" din germania cum ca masina nu este furata. luni dau de veste personal daca masina se dezmembreaza sau nu. Imi cer incao data mii de scuze pentru cele intamplate. O seara placuta tuturor si cand ma vedeti pe strada sper sa nu aruncati in masina mea (urs) cu rosii, oua si alte chestii de se intind.
Sportivu
aruncam cu pietre, e pacat sa stricam mancarea cea de toate zilele! smile.gif))))) glumesc, evident....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.