Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dezmembrez E34 530i M30
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
enculescusorin
Dezmembrez e34 530i,

- motor + transmisie (cutie,cardan,diferential,etc) + anexe, motorul inca se poate proba pe masina, merge perfect.
- geamuri electrice fata,stopuri spate,volan, instalatia de climatizare,pompa de servo,pompa de frana,geamuri,vreo 2 usi si o multime de chestii, preturile is destul de mici,vin cu mai multe detalii mai tirziu dupa ce fac si cateva poze....

0746.011730 - enculescusorin@yahoo.com
bartro
QUOTE (sierra1771 @ Jul 25 2008, 01:24 PM) *
Dezmembrez e34 530i,

- motor + transmisie (cutie,cardan,diferential,etc) + anexe, motorul inca se poate proba pe masina, merge perfect.
- geamuri electrice fata,stopuri spate,volan, instalatia de climatizare,pompa de servo,pompa de frana,geamuri,vreo 2 usi si o multime de chestii, preturile is destul de mici,vin cu mai multe detalii mai tirziu dupa ce fac si cateva poze....

0746.011730 - enculescusorin@yahoo.com

De la motor ai si de vanzare componente? cum ar fi debitmetru, furtune, ..
Din ce an e masina?
enculescusorin
CITAT(bartro @ Jul 25 2008, 12:43 PM) *
De la motor ai si de vanzare componente? cum ar fi debitmetru, furtune, ..
Din ce an e masina?

din 1990,n-as vrea sa fac bucati motoru pt ca e bun, initial vroiam sa-l pun pe masina mea, dar inseamna sa ma complic extraordinar de mult si nu am nici timp, mai degraba astept sa prin un 3500 si sa pun pe ea, discutam mai multe pe mess daca vrei...
TiL
Cutia ar fi buna pentru mine.... dar parca m-am saturat de modificari la masina sad.gif
elvislorin
un up de la baiatu
enculescusorin
CITAT(TiL @ Jul 25 2008, 10:31 PM) *
Cutia ar fi buna pentru mine.... dar parca m-am saturat de modificari la masina sad.gif

tie ce cutie ti-ar fi buna...???
TiL
de 530. Chiar daca la E34 are, poate, chestii in plus gen senzori pt motronic.
Nu mai am M21 demult.
Dar ma bagam in seama... nu vreau sa-mi mai irosesec zile libere pentru lucru la masina, "merge si asa". O sa caut cutie daca voi fi nevoit sa schimb ambreiajul.
CRM112
un pret pentru volanta? smile.gif

e la fel cu cea de pe m30b35?
enculescusorin
CITAT(CRM112 @ Jul 27 2008, 11:59 AM) *
un pret pentru volanta? smile.gif

e la fel cu cea de pe m30b35?

150 euro - cutia cu tot cu ambreiaj,volanta,cardan....
enculescusorin
CITAT(sierra1771 @ Jul 27 2008, 07:44 PM) *

up...motorul se da si pe bucati...
CRM112
QUOTE (sierra1771 @ Jul 27 2008, 08:44 PM) *

eu am cutia; am si placa+disc noi....dar nu e buna volanta de pe masina mea. Imi trebuie fara arcuri din cate ineleg, iar asta pare ca s-ar potrivi (dar nu stiu sigur! motiv pt. care intreb).
multumesc smile.gif
enculescusorin
up motor + transmisie 250 euro...
Rotti
cat vrei pe baie si pe sorbul de ulei?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.