Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Caut discuri frana pentru E32
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Cumparari
bartro
Caut discuri de frane pentru masina mea, un BMW e32 730i din 10/89. Spate si eventual si fata, noi sau SH stare foarte buna. Cine are sau stie de unde la un pret *bun* sa se anunte aici..
TiL
Cred ca mai bine iei noi, cel putin pentru fata.
Eu tocmai ai rectificat niste discuri, au iesit la 19mm grosime, pe ele nu scrie grosimea minima acceptabila.
M-am uitat pe discul de pe masina, scrie grosime minima 20,4mm parca... Asa ca mai bine iau discuri noi sad.gif
bartro
QUOTE (TiL @ Jul 24 2008, 07:37 PM) *
Cred ca mai bine iei noi, cel putin pentru fata.
Eu tocmai ai rectificat niste discuri, au iesit la 19mm grosime, pe ele nu scrie grosimea minima acceptabila.
M-am uitat pe discul de pe masina, scrie grosime minima 20,4mm parca... Asa ca mai bine iau discuri noi sad.gif

La rectificat nu ma bag. SH bun ar fi ceva de gen 'am schimbat discuri acuma 1000 de km si acuma dezmembrez masina'. Se pare ca la masina mea disc spate stanga e schimbat la un moment dat, iar disc dreapta spate nu mad.gif . Eu bineinteles m-am uitat numai la disc de pe stanga, si am zis ca mai merge un schimb de numai placute. Disc dreapta daca bate soare pe el parca se vede un pic asa transparent wink.gif . Placute noi am pus oricum, se simte diferenta. Un set de discuri spate ATE powerdisc e 120Euro pe ebay, am sa ma interesez cat e aici in tara.
enculescusorin
CITAT(bartro @ Jul 24 2008, 01:32 PM) *
Caut discuri de frane pentru masina mea, un BMW e32 730i din 10/89. Spate si eventual si fata, noi sau SH stare foarte buna. Cine are sau stie de unde la un pret *bun* sa se anunte aici..

discuri BREMBO - spate pline : 340 lei / set (tranport inclus)
BEMBO - fata ventilate : 400 lei / set (la fel cu tranport inclus biggrin.gif)
mai am si alternative mai ieftine sau mai scumpe dar m-am gandit ca astea si-ar merita toti banii, si din punct de vedere calitativ brembo e deja un reper pentru discuri de frana.
bartro
QUOTE (sierra1771 @ Jul 26 2008, 09:26 PM) *
discuri BREMBO - spate pline : 340 lei / set (tranport inclus)
BEMBO - fata ventilate : 400 lei / set (la fel cu tranport inclus biggrin.gif)
mai am si alternative mai ieftine sau mai scumpe dar m-am gandit ca astea si-ar merita toti banii, si din punct de vedere calitativ brembo e deja un reper pentru discuri de frana.

Ar fi o varianta.. Suprafata mai are ceva cum are e.g. powerdisc de la ATE, sau sunt simple?
As vrea sa pun discuri si placute cat de cat bune, am fost in weekend la un drum mai lung si la un moment dat am ramas cu forta de franare destul de redus, cred ca s-au incalzit tare. Discuri aveau o culoare albastrui.
Rares
QUOTE (bartro @ Jul 28 2008, 11:18 AM) *
Ar fi o varianta.. Suprafata mai are ceva cum are e.g. powerdisc de la ATE, sau sunt simple?
As vrea sa pun discuri si placute cat de cat bune, am fost in weekend la un drum mai lung si la un moment dat am ramas cu forta de franare destul de redus, cred ca s-au incalzit tare. Discuri aveau o culoare albastrui.

Bart, am 2 cuvinte pt tine: "engine break" biggrin.gif
bartro
QUOTE (Rares @ Jul 28 2008, 12:45 PM) *
Bart, am 2 cuvinte pt tine: "engine break" biggrin.gif

biggrin.gif crede ma ca o folosesc cat imi permite cutie de viteze automata, adica o pun in "S" la decelerare ca sa schimba o viteza inapoi. In rest, nu ce sa-i faci, e o masina de 1600kg, daca mai ai si 4 oameni la bord, portbagaj plin discuri vechi corodata (desi pierd din capacitate de racire) mers sportiv la drumuri prin dealuri sa mai incalzesc. Nu am franat excesiv, cred ca materialul nu e bun.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.