Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand CV 5+1
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Rares
Cutia provine de la un e28 525i M30.
Vroiam sa o pun initial pe e12 in locul automatei, dar acuma... nu mai e cazul.

Cutia vine cu jumatatea de cardan, dar e fara timonerie. Am luat-o de la cineva de incredere, care chiar zicea ca nu avea probleme, nu curgea, etc - 300 lei

Separat, se mai vinde:

Pedalier e28: 100 lei
Volanta M30: 150 lei
Placa presiune (2 buc) + disc ambreiaj in stare buna (2 buc) - 150 lei
Pompa ulei e12 525 M30 - 100 lei
Etrieri fata e12 525 - 50 lei / buc

Rares
UP
CRM112
volanta crezi ca e cea de care am eu nevoie? ultimul post smile.gif
Rares
QUOTE (CRM112 @ Jul 29 2008, 10:26 PM) *
volanta crezi ca e cea de care am eu nevoie? ultimul post smile.gif

Da, se pare ca e cea pe care o cauti tu. E volanta "plina", cea care merge cu disc de ambreiaj cu arcuri.
Si vezi ca, daca te intereseaza, am si 2 placi de presiune si 2 discuri de ambreiaj SH tot pt m30 (pt volanta respectiva). Ca uzura la placa si disc, eu zic ca sunt ok. as fi pus oricare pe e12-le meu, daca as mai fi ajuns pana acolo sa ii schimb cutia.
TiL
pai lui ii trebuie volanta elastica...
Rares
QUOTE (TiL @ Jul 30 2008, 11:01 AM) *
pai lui ii trebuie volanta elastica...

No.. mea culpa
Eu am inteles ca discul de ambreiaj pe care l-a cumparat fara arcuri nu ii este bun, din cauza ca e disc pt volanta elastica si lui de fapt ii trebuie disc cu arcuri pt volanta plina.
Oricum, topicul ala e un pic cam alambicat.. wink.gif
TiL
el poate folosi de la tine ambreiajul , fara volanta rigida, pe care o are deja. Dar nu cred ca vrea ambreiaj SH, odata ce a investit atatia bani. Are si motor mare, masina grea... ii trebuie ambreiaj teapan.
Rotti
cumva e pt cutie cu senzori volanta? (motronic 1)
Rares
up
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.