io'sŪ
Dec 31 2005, 03:20 PM
eu am un THRUSTMASTER si ce imi zici tu nu am patit niciodata
pe mine ma enerveaza cand este prea sensibil ca nu pot controla bine masina, mai ales la cele cu tractiune fata :puke: , cand joc de fun joc cu feedback-ul activat, cand joc in "competitii/curse" joc cu el dezactivat
io'sŪ
Dec 31 2005, 03:27 PM
da, asta din cauza jocului, mai patesc si eu asta
oricum nu joc cu sensibilitatea la maxim si am de unde s-o reglez
316i
Dec 31 2005, 04:35 PM
Keyboard rulz.
florin83
Dec 31 2005, 04:48 PM
jaffar, joc eu cu tastele orice joc cu masini si iti arat ca te fac. :unibrow: :unibrow:
florin83
Dec 31 2005, 05:05 PM
am jucat destule jocuri(ce-i drept nu asa noi) cu volan si mi s-a parut un moft.
316i
Dec 31 2005, 05:07 PM
Am jucat un pic NFS U si U2 cu volan si altceva decat sa ma apuce nervii ca nu puteam sa controlez masina ca lumea nu prea reuseam. :paranoid:
mike.omega
Dec 31 2005, 07:52 PM
Deci de asta ai devenit interesat de LFS
Poate iti trimit si un setup bunicel, eu sunt multumit de el dar joc cu tastatura :dis:
Viper05
Dec 31 2005, 09:02 PM
Eu am un thrustmaster enzo ferarri
Nici eu nu am patit asha ceva niciodata cu volanul actual
In schimb inainte am avut un Genius(fara force feedback) care facea aceasi problema
Problema era de la potentiometrul volanului,e posibil s-o fi luat razna
Potzi verifica scimbandu-l cu unu din pedale,in 90% din cazuri e exact acelasi potentiometru
Pentru volan recomand cu caldura Richard Burns Rally
Sa va vad pe astia cu keyboard cum puteti controla masina aia
PS jocul a fost facu special pt a fi condus cu volan
@jaffar am vazut ca al tau e vibration feedback deci e posibil sa fie aceiasi problema
mgrx
Dec 31 2005, 09:20 PM
Nu mai vorbiti prostii, la NFS cu volan se scot recorduri cu cel putin 5-6 secunde mai bine decit cu tastele, de CMR nu mai zic...
Legat de calibrare, stiu ca daca aveam probleme cu centratul volanului, trebuia sa virez maxim la stg/dreapa de citeva ori si se autocalibra pe directie.
florin83
Dec 31 2005, 09:38 PM
mda, la jocurile noi se pare ca e altceva..
intradeva LFS nu prea ai cum sa joci din taste, iar cu mouse-ul e cam aiurea ca mai terbuie sa ti si mana stanga pe tastatura pt anumite comenzi..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.