Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E36 325i
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Dalmatianu'
Masina e adusa din germania, are vreo 200.000km..si cred ca ceva modificari desi..nu e nimic vizibil. O voi testa cat de curand cu un accelerometru sa imi dau seama ce e cu ea smile.gif. Are mici defecte la interior..de asteptat ptr o masina de 16 ani : pielea de pe volan este uzata, lipseste un ornament de la un maner, nuca de la schimbator e praf.
Dotari : Dublu climatronic, OBC, geamurile, oglinzile si trapa sunt electrice, incalzire in scaune, piele in stare f.buna, proiectoare, inchidere centralizata etc...
Sunt foarte multumit de ea, nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult.
Intentionez sa o aduc la starea initiala...asa cum a iesit ea din fabrica, asta daca nu mai vad vreun E36 cu un kit M impecabil sa ma lase cu gura cascata si sa-mi vina iar piticii. In orice caz va primi in scurt timp un sistem audio puternic, un filtru de aer si Angel Eyes in farurile stock.
Viper05
si o sa o inmatriculezi? motoru asta nu e cumva non-euro?
Dalmatianu'
QUOTE (Viper05 @ Jul 22 2008, 08:54 PM) *
si o sa o inmatriculezi? motoru asta nu e cumva non-euro?

Euro 2
haristeas51
QUOTE (Dalmatianu' @ Jul 23 2008, 01:20 AM) *
Euro 2

asta in DE
Dalmatianu'
QUOTE (haristeas51 @ Jul 23 2008, 11:27 AM) *
asta in DE

Adica romania nu tine cont de asta? Sau cum? Pls lamureste-ma si pe mine. :|
In talonul de germania scrie Euro 2
Ieri am auzit de o treaba de genul asta la e30 si ca la e36 n-ar fi problema asta.... :| Chiar atat de retardata e legea in tara asta?
ionusunt
da
ei iau dupa caroserie si an aceasta clasificare euro.asadar e30 e fabricat intre 82 -91 caroseria sedan si coupe ,deci dupa ei e non euro,cu toate ca cele cu m40 1.8 au euro 2 in talon nemtesc si cele m20 motronik 1.3 sunt euro 1 din cate stiu eu .
dar asta nu inseamna ca nu poti sa te duci sa vezi ce iese biggrin.gif
Viper05
pai deaia i-am zis si eu de non-euro nu din rautate

oricum is-ul E36 `92 iese euro 2 la RAR(da nu-s sigur)

LE: sa ne zici si noua daca a iesit EURO2
Viper05
i did i little research

daca masina ta e dupa 09/1992 avand codul motor "256S2 - VANOS" pare ca e euro 2

daca masina e inainte de 09/1992 avand codul motor "256S1" e euro1 care in romania iese non-euro
INTERCEPTOR
frumusica foc.
sper sa ai noroc la rar.
eu nu am avut
se pare ca s mici diferente la ani
si tara asta e tare idioata
Dalmatianu'
QUOTE (Viper05 @ Jul 23 2008, 06:47 PM) *
i did i little research

daca masina ta e dupa 09/1992 avand codul motor "256S2 - VANOS" pare ca e euro 2

daca masina e inainte de 09/1992 avand codul motor "256S1" e euro1 care in romania iese non-euro

11/1992 . Sper sa mearga. Multzam de info.

QUOTE (INTERCEPTOR @ Jul 23 2008, 07:55 PM) *
frumusica foc.
sper sa ai noroc la rar.
eu nu am avut
se pare ca s mici diferente la ani
si tara asta e tare idioata

Multzam frumos.
Viper05
np, de curiozitate nu ne zici un pret de achizitie?
Dalmatianu'
QUOTE (Viper05 @ Jul 24 2008, 02:29 AM) *
np, de curiozitate nu ne zici un pret de achizitie?

A fost 100 milioane adusa in tara de cineva. E bine ? Rau?
Dalmatianu'
Am iesit zilele trecute sa-i fac niste poze. A iesit bine zic eu. Daca va intereseaza organizam cat de curand o sedinta foto :X
Viper05
vad ca inca nu ai fost la RAR, tot nu sti ce euro ai pe masina?
Dalmatianu'
QUOTE (Viper05 @ Aug 23 2008, 04:02 PM) *
vad ca inca nu ai fost la RAR, tot nu sti ce euro ai pe masina?

Nu am fost inca.... stau f. prost cu banii..daca ma duc ma duc degeaba. sad.gif Am auzit ca daca in talon scrie E2, si nu EURO 2 nu iese bine ...

P.S. Am pus accelerometrul pe ea, 0-100km/h 6.1 sec. Cred ca intr-o zi buna pot sa o duc, asa cum e ea la 6.0 . Cu filtru aer k&n si bujii ngk sper la un 5,7-5,8 si sunt foarte foarte fericit
io'sŪ
CITAT(Dalmatianu' @ Aug 23 2008, 04:06 PM) *
P.S. Am pus accelerometrul pe ea, 0-100km/h 6.1 sec. Cred ca intr-o zi buna pot sa o duc, asa cum e ea la 6.0 . Cu filtru aer k&n si bujii ngk sper la un 5,7-5,8 si sunt foarte foarte fericit

huh.gif dar ce modificari are masina asta de face suta in shasevirgulaunu secunde? unsure.gif
Dalmatianu'
QUOTE (io`s @ Aug 23 2008, 11:45 PM) *
huh.gif dar ce modificari are masina asta de face suta in shasevirgulaunu secunde? unsure.gif

Eu nu am apucat sa fac nimic la ea. Probabil fostul proprietar. Totul pare stock pe ea. Din cate am vazut, BMW zicea ca face 8,2 secunde, prin forumuri multi care au testat au scos timpi de genul 7.2-7.3. Diferenta e mare....injectoare probabil....? Sau poate din dif.. nu am idee momentan.
io'sŪ
CITAT(Dalmatianu' @ Aug 24 2008, 02:17 AM) *
Eu nu am apucat sa fac nimic la ea. Probabil fostul proprietar. Totul pare stock pe ea. Din cate am vazut, BMW zicea ca face 8,2 secunde, prin forumuri multi care au testat au scos timpi de genul 7.2-7.3. Diferenta e mare....injectoare probabil....? Sau poate din dif.. nu am idee momentan.

pai de astta si intreb, difertenta (de 2 secunde) nu e mare .... e foaaaartee MARE, ar trebui sa fie modificari vizibile, nu se rezolva asta DOAR din injectoare sau diff...

chiar, cat ai mers cu ea viteza maxima? si in ce treapta de viteza prinde 100KM/H ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.