Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cum vopsesc niste jante?
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Mihai_AMD
am luat recent 4 jante msw pe 16'',si au vopseaua originala cam prapadita,ieri le-am curatat eu cum am putut si pana o sa am bani sa le sablez frumos(daca o sa le mai tin) as vrea sa le dau o vopsea...stiu ca din fabrica vin cu ceva ca un strat de plastic nu e vopseaua pe aluminiu direct..
pana sa dau cu vopsea si lac,cu ce sa le dau?cu ceva gen spritchit?...ca ma gandesc ca nu se da vopseaua direct
ionusunt
QUOTE (db85amd @ Jul 22 2008, 02:43 AM) *
am luat recent 4 jante msw pe 16'',si au vopseaua originala cam prapadita,ieri le-am curatat eu cum am putut si pana o sa am bani sa le sablez frumos(daca o sa le mai tin) as vrea sa le dau o vopsea...stiu ca din fabrica vin cu ceva ca un strat de plastic nu e vopseaua pe aluminiu direct..
pana sa dau cu vopsea si lac,cu ce sa le dau?cu ceva gen spritchit?...ca ma gandesc ca nu se da vopseaua direct

cel mai bine le sablezi . dupa care le pregatesti pt vopsit . cred ca poti folosi aceleasi ingrediente ca la vopsitul unui autoturism ,dar nu stiu exact care sunt acelea tongue.gif
PS : vezi buza aia sa nu o vopsesti smile.gif slefuire+lacuire .si daca faci miezul ca masina....o sa iasa ceva foarte frumos
butcky
Uite-te pe topicul asta...

http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtop...ditionare+jante
Mihai_AMD
CITAT(butcky @ Jul 23 2008, 05:44 PM) *

mda..nu cred ca are rost sa bag atatia bani in jantele astea,mas multumi sa le dau cu spritchit apoi sa le vopsesc la pistol..o crapa spritchiyt-ul daca dau? unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.