Help - Search - Members - Calendar
Full Version: MOTOR 3000CMC DE SEPTAR PE E30
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
skyblue_M3
la cati cai pot sa aduc motorul asta doar cu piese bmw din alte motoare ? are cam 185 de serie. ar merita efortul?
alex230ro
Nu ,mai bine un 2,5 24 valve M50
ionusunt
ar merita daca l-ai face turbo,dar vei avea de investit timp si bani si efort.altfel din aspirat are dreptate alex ,pui 2.5 m50 sau chiar m20 in apele sale si vei fi multumit (si mai ieftin si mai putin efort )
skyblue_M3
QUOTE (ionusunt @ Jul 19 2008, 07:52 PM) *
ar merita daca l-ai face turbo,dar vei avea de investit timp si bani si efort.altfel din aspirat are dreptate alex ,pui 2.5 m50 sau chiar m20 in apele sale si vei fi multumit (si mai ieftin si mai putin efort )

imi cer scuze ca nu am dat mai multe detalii dar motorul asta il am deja si nu vreau sa fac din ea masina de oras ci un fel de "animal" pentru liniutze nici acte nu am pe caroseria de urs ; a fos adusa pt piese ;m50 cati cai are normal?
bartro
QUOTE (skyblue_M3 @ Jul 19 2008, 05:46 PM) *
la cati cai pot sa aduc motorul asta doar cu piese bmw din alte motoare ? are cam 185 de serie. ar merita efortul?

Motor asta e destul de grea, e si veche. Mai bine cauti ceva mai modern.
haifisch
daca tot vrei M30....gaseste un 3.5.....

e ca si cum nu ai bani de porsche de 911 si iti iei boxter..... asa e cu 3.0 fata de 3.5 biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.