Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VAND BMW E36 320 VANOS COUPE '95 AVARIAT PENTRU PIESE
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
andreyliviu
VAND BMW E36 320 COUPE AVARIAT PENTRU PIESE. MOTORUL SI CUTIA IN STARE PERFECTA PLUS MULTE ALTE PIESE
antonio_kid
QUOTE (andreyliviu @ Jul 10 2008, 03:45 PM) *
VAND BMW E36 320 COUPE AVARIAT PENTRU PIESE. MOTORUL SI CUTIA IN STARE PERFECTA PLUS MULTE ALTE PIESE

capota in ce stare e , ce culoare e masina.
antonio_kid
QUOTE (andreyliviu @ Jul 10 2008, 03:45 PM) *

Radiator apa mai ai?
andreyliviu
Capota din fata e indoita .masina e neagra. radiatorul de apa e acolo . Nu am vandut nimic din masina pentru ca acum o saptamana am avut accidentul . Poate o sa postez si niste preturi informative asa la piese desi eu preferam sa o dau pe toata.....
andreyliviu
MASINA CU TOTUL COSTA 1100E FIX TELEFON 0728204061
andreyliviu
Am facut si niste poze pentru cei interesati...Click to view attachmentClick to view attachment[atta
chment=16556:DSC04569.JPG]
haifisch
offtopic: aualeo....dar rau ai lovit-o ....sper ca nu ai patit nimic .....si daca nu ai patit mare noroc ai avut
andreyliviu
QUOTE (haifisch @ Jul 15 2008, 12:46 AM) *
offtopic: aualeo....dar rau ai lovit-o ....sper ca nu ai patit nimic .....si daca nu ai patit mare noroc ai avut

Din fericire am scapat usor doar cu un picior rupt.....ca la cum arata masina....putea fi si mai rau
logo
sal ce bani vrei pe catalizator ? sau dami un bip 0744391513
redkid_pasha
salut
mai ai vreo piesa sau l-ai dat?
andreyliviu
QUOTE (redkid_pasha @ Aug 6 2008, 09:39 PM) *
salut
mai ai vreo piesa sau l-ai dat?

sal
Inka mai am masina si nu am dat nici o piesa de pe ea pentru ca nu m-am refacut inca dupa accident...
redkid_pasha
QUOTE (andreyliviu @ Aug 6 2008, 11:56 PM) *
sal
Inka mai am masina si nu am dat nici o piesa de pe ea pentru ca nu m-am refacut inca dupa accident...

eu am un 316i coupe si mi-ar trebui urmatoarele piese: amortizor stanga fata,cotiera, capac(ornament) bara fata care acopera orificiul de la carligul de remorcare,aparatori de noroi fata si stanga si dreapta..........
ai ceva din astea si dak ai crezi k se potrivesc??
alexces
salut.

daca te apuci sa dai din piese... am nevoie neaparat de catalizator si toba finala. eu am un e36 316i.

si m-ar mai interesa si ceasul analogic de sub clima, cu tot cu sertar si obc daca este mic.

merci
logo
pe316 nu merge catalizatorul eu caut de 320 si nu se potriveste de la 316 318 318is sau 325
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.