Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Diverse piese E28
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Mihai_AMD
In urma raidului facut de mine timp de o ora la e28-ul unui tovaras au rezultat urmatoarele:
-interior bej-torpedo,panou de sub volan,consola centrala,consola de la frana de mana,mocheta,stare buna toate (posibil sa le pun pe e12 meu,si asa am o mocheta de un verde idiot insuportabile,caz in care se va vinde interioru meu negru-torpedo,panou sub volan,panouri 3 bunati unul e verde vopsit negru si nu arata bine)
-faruri de dreapta complete si impecabile
-ochelar de stanga impecabil
-stopuri,necrapate nedecolorate neciobite
-grile aer interior bord
-oglinzi stare buna electrice si incalzite
-proiectoare stare f buna,sticla e putin matuita de la drum/praf.neciobite/crapate sua cu oglinda belita
-etc,daca mai e ceva in poze ziceti
ps:mi-am luat si butoane de geamuri luminate si un schimbator frumos,de serie dar mia misto ca cel care l-am avut:rolleyes:
ID mess db85amd@yahoo.com
0767.451.624
Mihai_AMD
edit:posibil sa am in plan un e28,daca ma hotarasc unele piese se suspenda de la vanzare.oricum cui ii trebuie ceva are inatietate pe lista in cazul vanzarii
evildeath
un pret pentru proiectoare oglinzi si am vazut ca si niste ceasuri prin poze?biggrin.gif
Mihai_AMD
CITAT(evildeath @ Jul 5 2008, 12:35 AM) *
un pret pentru proiectoare oglinzi si am vazut ca si niste ceasuri prin poze?biggrin.gif

ceasurile nu erau functionale total,nu mergea apa.am 8 ceasuri acasa complete dar fiecare are cate o buba,vrei ceva anume sau unl complet si functional?
la proiectoare are inatietate sierra1774,daca nu le mia ia ta anunt.pret 100ron proiectoarele
oglinzile 120ron.posibil sa le opresc eu si sa le vand pe cele de la e12,vopsite gri,cu 100ron,tot electrice si incalzite.au incept sa-mi placa mai mult negre decat vopsite in culoarea masinii daia le-as opri eu pe astea negre
TiL
Vreau faruri de faza lunga. Daca gasesti sa-l dai separat pe cel de scurta...
xander
consola de la frana de mana, ce pret?
indiferent de culoare
Mihai_AMD
CITAT(xander @ Jul 5 2008, 01:33 PM) *
consola de la frana de mana, ce pret?
indiferent de culoare

momentan m-a rugat cineva sa i-o pastrez,daca nu o mai ia e a ta
MeHigh
din cele 8 ceasuri, gasim si noi un numarator de km parcuri, sa imi fac si eu ceasurile?
Mihai_AMD
CITAT(MeHigh @ Jul 9 2008, 11:17 AM) *
din cele 8 ceasuri, gasim si noi un numarator de km parcuri, sa imi fac si eu ceasurile?

sigur,pt tine gasim orice biggrin.gif
iti merge acul de la vitezometru dar nu iti merge numaratorul nu?
cand mai treci pe la pitesti dai pe la mine si gasim unul functional
MeHigh
week-endul asta trebuie sa ajung neaparat, te sun cand plec din bucuresti
Mihai_AMD
CITAT(MeHigh @ Jul 10 2008, 06:38 AM) *
week-endul asta trebuie sa ajung neaparat, te sun cand plec din bucuresti

de preferat sa ma suni cu cateva ore inainte,chiar si 2-3 ore ca daca sunt pe nush unde sa am timp sa aj acasa ca sa ma gasesti
Mihai_AMD
-interior--torpedo negru-30ron,consola centrala,cheala-40ron,panou de sub volan-30ron
-faruri de dreapta complete si impecabile-1mil
-ochelar de stanga impecabil-40ron
-stopuri,necrapate nedecolorate neciobite-90ron
-oglinzi stare buna electrice si incalzite-100ron
-proiectoare stare f buna-100ron
enucos
salut, in legatura cu ceasurile, ma intereseaza si pe mine, la mine nu arata apa, in rest merge tot, poti sa ma ajuti cu ceva? banuiesc ca o placa din aia de baza buna ar fi suficient biggrin.gif
Edi_
Eu zic sa le pui deoparte plus ce mai ai ca le cumpar eu cam toate. Mai am ceva piese de rezerva (usi, geamuri, chestii), dar vreau sa am si eu o provizie just in case.
Mihai_AMD
CITAT(enucos @ Jul 20 2008, 04:08 PM) *
salut, in legatura cu ceasurile, ma intereseaza si pe mine, la mine nu arata apa, in rest merge tot, poti sa ma ajuti cu ceva? banuiesc ca o placa din aia de baza buna ar fi suficient biggrin.gif

tocmai ti-am dat pm,nu vazusem aici postarea.du placa aia mica din spatele apei/benzinei la electrician sa curete/verifice acolo cintactele,mie mi-a refacut cateva punti care erau detertiorate daia uneori o luau razna acele..magistrala aia din spatele apei poti sa nu o mia pui,aia e pt inspectionu ala tampit care fara acumulatori noi nu merge.eu am lasat decat magistrala aia de jos care e cu apa si benzina,asta ca sa nu ma mia chinui la demontare/montare sa o infig si pe a 2a cu ledurile de la inspection

CITAT(Edi_ @ Jul 20 2008, 05:45 PM) *
Eu zic sa le pui deoparte plus ce mai ai ca le cumpar eu cam toate. Mai am ceva piese de rezerva (usi, geamuri, chestii), dar vreau sa am si eu o provizie just in case.

poi....cand intri pe mess imi zici exact ce vrei ,sau mia dat unele,altele le opresc pt mine
Mihai_AMD
se adauga cutie in 5 trepte,cardan si diferential,toate de la un 520i din 83
Mihai_AMD
up
sau dat unele piese,mai sunt urmatoarele:

stop stanga - 40ron
oglinzi - 100ron
cutie 5 trepte - 250ron
cardan - 100ron
grup - 150ron

negociabil
Mihai_AMD
up
stop stanga - 40ron
oglinzi - 100ron
cutie 5 trepte - 200ron
grup - 100ron
Mihai_AMD
mai de adauga niste panouri negre,care au fost la mine pana sa imi pun eu pe cele bej,cele de fata sunt impecabile si de spate am decat unu de stanga,nu prea bun,cel de dreapta nu mia e
si alte 2 panouri,mia mult ramele de ele,modelul "nou"
plus manerele aferente...
Mihai_AMD
CITAT(db85amd @ Aug 6 2008, 10:47 PM) *
up
stop stanga - 40ron
oglinzi - 100ron
cutie 5 trepte - 200ron
grup - 100ron

ups
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.