Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Acul de temperatura! Problema?
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Alexxx
Am observat ca dupa ce masina ajunge la temp optima de functionare, adica dupa cam 4-5 minute, acul de temp nu sta FIX pe mijloc cum statea la fostul E46 ci sta cam cu un milimetru spre stanga!
Sa ma ingrijorez? Se poate observa in foto!
ROG UN MODERATOR SA MODIFICE DIN "Acum" in ACUL"!
Click to view attachmentClick to view attachment
georgem
Nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi. Si la mine sta la fel de cand am schimbat termostatul acum 1 an si jumatate (inainte scadea mult temperatura la viteza, era probabil decalibrat).
lucian
QUOTE (Alexxx @ Jul 1 2008, 10:45 PM) *
Am observat ca dupa ce masina ajunge la temp optima de functionare, adica dupa cam 4-5 minute, acul de temp nu sta FIX pe mijloc cum statea la fostul E46 ci sta cam cu un milimetru spre stanga!
Sa ma ingrijorez? Se poate observa in foto!
ROG UN MODERATOR SA MODIFICE DIN "Acum" in ACUL"!
Click to view attachmentClick to view attachment

cu termostatul vechi, la mine statea cam 2 mm dreapta peste linia mediana.
am schimbat termostatul si acum sta fix 2 mm la stanga.
al meu deschide la 80 grade.
uwe
credeam ca doar eu sunt obsedat biggrin.gif
sebaa
QUOTE (uwe @ Jul 2 2008, 11:56 AM) *
credeam ca doar eu sunt obsedat biggrin.gif

La asta m-am gandit si eu cand am vazut topicul asta..
TiL
Am termostat nou si vasc nou pe M30 vechi. Acul sta la mine cu mult mai la stanga decat la tine si consider ca e normal. Daca stau in trafic si e foarte cald afara, temperatura sare de jumatate, dar nu fierbe, vascul isi face treaba. Poate n-ar sari atat de mult temperatura , dar la cate drumuri fac pe afara (dupa fiecare drum parbrizul e mat de la insecte, cu toate ca golesc 1-2 litri de lichid de parbriz) or fi si radiatoarele imbacsite.
So, n-ai de ce sa-ti faci probleme.
florin83
si la mine sta la fel.. tongue.gif
ledocteur
eu merg cu masina numa in 3-4000 de ture ca sa-mi stea acu la 1/4 laugh.gif bine, acum m-am mai calmat. am avut probleme cu toate masinile pana acum cu temperatura apei si e chiar nasol.
ontopic: e de la termostat. mie inainte sa-l schimb imi statea normal exact pe mijloc, acum sta putin la stanga. (nu ma refer ca e stricat, poate e diferit)
nmg
Pe mine ma ingrijoreaza daca sta la jumate ...tongue.gif
bartro
QUOTE (nmg @ Jul 3 2008, 08:47 AM) *
Pe mine ma ingrijoreaza daca sta la jumate ...tongue.gif

Pe mine ma ingrijoreaza acul de benzina. Nu sta peste jumatate decat foarte rar. Ce o fi?
nmg
QUOTE (bartro @ Jul 3 2008, 10:07 AM) *
Pe mine ma ingrijoreaza acul de benzina. Nu sta peste jumatate decat foarte rar. Ce o fi?

O fi grav ?? evil (1).gif
haifisch
lgh (24).gif f tare bart
Mihai_AMD
CITAT(bartro @ Jul 3 2008, 09:07 AM) *

lgh (12).gif lgh (12).gif lgh (12).gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.