Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand Bmw e28 520i (avariat)
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
BykerBoy
Vand Bmw e28 520i , fab 10/86, oglinzi elect. , trapa, acte in regula, amortizoare noi, brate noi, flanse amortizoare noi, bara directie noua, bucse punte spate si brate punte schimbate, curele distributie + alternator + servo schimbate, placute frana fata + saboti spate schimbate, interior intretinut , mai trebuie schimbate pe fata bieletele antiruliu si un capat de bara stg. , inspectie tehnica valabila pana la 17/10/09.
Pret: 5500 lei neg.

Mai multe poze in curand
BykerBoy
+ piesele care sunt avariate (mai putin capota)
reactor_share
Da ce s-a intamplat?
Offfff, tu-i mama masii de treaba. Acum cand credeam ca se va mari comunitatea de E28-isti din Iasi.

Of. Succes la vanzare oricum. Imi pare foarte rau!
xox
QUOTE (reactor_share @ Jun 24 2008, 12:21 PM) *
Offfff, tu-i mama masii de treaba. Acum cand credeam ca se va mari comunitatea de E28-isti din Iasi.

O.o

E in Iasi de ceva vreme. cel putin de 2 ani il stiu eu.

PS: Chiar ce-ai patit? Te-am vazut duminica seara pe la 12 ai trecut pe langa palat spre pd-ros si era lovita masina. Plus de asta eu stiam ca ai vandut-o. Pacat ca n-ai mai intrat de mult pe aici mai aflam si noi detalii.

PS2: Pentru cei interesati, masina arata foarte bine, mai am poze de la intalniri si mi-a placut cum a fost intretinuta.
BykerBoy
Am gasito lovita in parcarea de la romtelecom de pe independentei. sad.gif
xox
QUOTE (BykerBoy @ Jun 25 2008, 08:49 AM) *
Am gasito lovita in parcarea de la romtelecom de pe independentei. sad.gif

Niste idioti. Arata de parca s-a lovit de un stalp. Poate era o masina mai mare de teren si te-a lovit cu un colt ceva. Arata ciudat rau pentru o buseala de parcare. Nu vreau sa-mi imaginez cat ai injurat cand ai gasit-o asa.

PS: Mai pun eu cateva poze de anul trecut de la o intalnire. Sper sa nu te deranjeze.
bartro
QUOTE (xox @ Jun 25 2008, 01:41 PM) *
Poate era o masina mai mare de teren si te-a lovit cu un colt ceva.

Cred ca duba.
Mihai_AMD
Byker boy ai promis niste poze...daca se poate si cu interiorul...mersi
ps:da-mi un add la db85amd@yahoo.com sa vb mai detaliat
BykerBoy
srry am fost la servici 24 de ore si nu am avut timp biggrin.gif si sar putea sa fac si o modificare de pret
enucos
salut, piese din ea vinzi? ma intereseaza cate ceva, in special ceasurile de bord.
BykerBoy
o dau doar intreaga
BykerBoy
Pret nou 40 mil biggrin.gif
BykerBoy
2500 ron (sta in parcare)
BykerBoy
0743 / 354 677
BykerBoy
Poze
matei
Salut, daca vin cu banii jos, putem face actele in aceeasi zi?
Sunt din Bucuresti, am mai fost acum o saptamana la Botosani sa iau o masina si propietarul avea toate actele aiurea si a trebuit sa ma intorc blink.gif
rostil
Vindut, am luat-o eu. thumbup.gif Se poate inchide.
BykerBoy
Vandut ! Se poate inchide biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.