Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand roti e46 17'
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
batz
vand rotile mele si anume starspoke 44 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=36&fg=15

ele sunt sunt in stare buna,o singura roata e putin luata de la bordura
.bani in jur de 400e cu gume si anume 2 dunlop sp sport 9090 si 2 pirelli pzero toate 4 225/45/17
batz
uuuuuuuuuuuuuuuup!1 nu vrea nimeni?
Ionut
as vrea eu...tre sa ne vedem sa discutam... biggrin.gif
athanor
QUOTE (batz @ Jun 13 2008, 05:12 PM) *
vand rotile mele si anume starspoke 44 http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=36&fg=15

ele sunt sunt in stare buna,o singura roata e putin luata de la bordura
.bani in jur de 400e cu gume si anume 2 dunlop sp sport 9090 si 2 pirelli pzero toate 4 225/45/17

Buna,

ma intereseaza.
ma poti suna la 0721.303.707

multumesc,

sorin
io'sŪ
@batz: lasa si tu un nr de contact, unde vrei sa te sune lumea?

ce ai luat (iei) in loc ? biggrin.gif
batz
mare retardat sunt laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

am uitat sa pun numar asadar 0745692141 Andrei e apelativul

@io's initial vroiam niste bbs-uri dar licitatia a luat proportii extraterestre si am renuntat.acum am gasit niste roti d p un m3 e 46.originale,18(primu model de pe m3 nu alea evo)arata bine pret bun,ramane sa gasesc 2 gume 255/35/18 si aia a fost.... tongue.gif

pt moment to_become_senile.gif

o sa mai pun poze cu rotile eventual maine daca apuc,daca nu sigur miercuri,pt cei interesati.
io'sŪ
vezi ca rotile de M 3 e46 nu se potrivesc in totalitate la e46 normal, 2 sunt cu et mic (et25) si nu ai cum sa mergi cu masina, mai intereseaza-te wink.gif

bafta!
ionusunt
QUOTE (io`s @ Jul 2 2008, 12:29 AM) *
vezi ca rotile de M 3 e46 nu se potrivesc in totalitate la e46 normal, 2 sunt cu et mic (et25) si nu ai cum sa mergi cu masina, mai intereseaza-te wink.gif

bafta!

ba poti ! tongue.gif biggrin.gif 2 sunt 8j et 40 si cva si 2 9j et25 . vin la fix pe spate biggrin.gif arata super bine masina .exact ce ii trebuia biggrin.gif
batz
dap,mai exact fata are et47 si spate 9 cu et24.au intrat fix cum trebuie smile.gif o sa pun azi daca reusesc niste poze

asadar,up la rotile astea smile.gif
io'sŪ
CITAT(batz @ Jul 2 2008, 06:35 AM) *
dap,mai exact fata are et47 si spate 9 cu et24.au intrat fix cum trebuie smile.gif o sa pun azi daca reusesc niste poze

asadar,up la rotile astea smile.gif

hmmm... si nu-ti ating DELOC pe spate? eu am 8,5J cu et 36 si imi ating......
batz
de atins nu ating.la coupe e si aripa putin mai umflata.oricum testu suprem e azi cand o sai pun gumele potrivite...aici o sa vad daca atinge sau nu
batz
up la roti.p joi o sa pun poze cu ele.au fost reconditionate biggrin.gif
Dany320dA
Mai sunt jantele?ma intereseaza.
ionusunt
eu stiu ca mai sunt.suna si tu la 0745 692 141
batz
up la roti.
din pacate pt unii rotile nu mai au culoarea originala.sunt un dark coal.

pretul este 500e cu tot cu cauciucuri.urgent!
io'sŪ
dar de ce le-ai facut asa inchise? hai ca am eu pe cineva care m-a rugat sa ma uit dupa niste jante 17 pt e46, ii zic pretul si daca ii convine ii las nr tau de tel (chiar, care e? laugh.gif asta:
CITAT
0745 692 141
? )
ionusunt
ala e wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.