Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand caroserie E23 ( tabla de pe 735-ul albastru)
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Sportivu
Ma gandeam ca e pacat s-o tai, poate cineva are nevoie pentru o recarosare, sau diverse elemente din caroserie. Daca e cineva interesat, discutam si ne intelegem ieftin

De asemenea, se mai vand:

-AC-ul, il am complet si e bun. (Prioritate are evildeath cu care am vb deja in prealabil, sper sa vina mai repede dupa el)
-Aeroterma aferenta
-Bord
-Cutie Automata (e promisa lui CRM112, sper sa vina sa si-o ia)

+ diverse multe alte maruntisuri.... spuneti ce aveti nevoie, si daca am, va ajut smile.gif
evildeath
NU DA AERUL!!! stgai ca termin bacu si il iau:))
haifisch
laugh.gif
lucian
QUOTE (Sportivu @ Jun 12 2008, 09:54 PM) *
Ma gandeam ca e pacat s-o tai, poate cineva are nevoie pentru o recarosare, sau diverse elemente din caroserie. Daca e cineva interesat, discutam si ne intelegem ieftin

De asemenea, se mai vand:

-AC-ul, il am complet si e bun. (Prioritate are evildeath cu care am vb deja in prealabil, sper sa vina mai repede dupa el)
-Aeroterma aferenta
-Bord
-Cutie Automata (e promisa lui CRM112, sper sa vina sa si-o ia)

+ diverse multe alte maruntisuri.... spuneti ce aveti nevoie, si daca am, va ajut smile.gif

sal,

dai trx urile la schimb cu 15 aliaj/205.65.15?
Sportivu
TRX-urile sunt date deja, sorry!
Sportivu
Up! multe piese pe langa caroserie...
lucian
QUOTE (Sportivu @ Jun 15 2008, 02:48 PM) *
Up! multe piese pe langa caroserie...

sigla de pe bot. e orig.?
Sportivu
Da, este orig
lucian
QUOTE (Sportivu @ Jun 15 2008, 05:45 PM) *
Da, este orig

k, o vreau.
Sportivu
Posibil sa vand si motorul de 3.5, cu tot ce trebuie la el, instalatie, calc, tot.. Ceva doritori?
Sportivu
Up! Haideti bre, fratilor, nu vrea nimeni un 3.5 calumea? cu motronic, anexe... smile.gif
Sportivu
Up, motor M30 3.5 Motronic, cu toate anexele, absolut complet, 400 E negociabil!

Am nevoie de bani, caci se alatura familiei un E12 528 carburicizat smile.gif
Sportivu
Up! 350 E Motorul complet...negociabil, urgent smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.