Nu prea inteleg cam in ce postura esti tu sa-ti dai cu parerea in legatura cu mine si de unde ma cunosti ca sa poti sa-ti permiti sa faci astfel de afirmatii. Atata vreme cat tu imi reprosezi mie si lui Interceptor ca judecam oamenii tu cum iti permiti sa ne judeci pe noi? Si in legatura cu oprisan pot sa-ti spun si eu cateva "chestii" care se confirma in legatura cu el. Daca voiai sa afli informatii pertinente in ceea ce ma priveste ai fi putut sa intrebi o gramada de alti oameni nepartinitori. Mi se pare normal sa ceri informatii despre mine unei persoane cu care eu am un conflict. :unibrow: P.S.:Vezi ca si eu stiu sa iau cipuri de pe ebay si sa le vand la noi. Nu e nevoie sa lucrezi la NASA nici ca sa le cumperi de acolo si nici sa le "customizezi".
Unde muncesc eu si cati bani fac este problema mea proprie si personala si cred ca este a fiecaruia in parte.Daca eu imi aloc o portiune foarte mare din acei bani castigati pentru a-i baga in masina pentru a o face sa fie asa cum _este_ nu cred ca e un motiv pentru atacuri la persoana cu fiecare ocazie pe care vad ca nu o ratezi.
Cunosc atat persoane cu slujba stabila si care isi au grija de masina la fel ca mine cat si persoane care si-au cumparat un cazan cu 1800 de euro, cu carburator de dacie,filtru de aer de dacie si care acum alearga sa isi faca masina boboc si chiar reusesc lucrul asta. Dar exista o diferenta foarte mare intre cei care isi cumpara cazanele si se apuca de bagat bani in ele ca sa le faca asa cum ar trebui si cei care isi cumpara cazanele si se falesc cu Uber-ursul lor care face,drege,lanseaza rachete,etc.Despre ultimul tip de oameni vorbea si Interceptor.
Inteleg ca tu ai ceva personal cu mine dar nu cred ca e cazul sa incepi sa arunci pastile pe acest pasnic forum.Daca te arde atat de tare, te rog frumos vino la urmatoarea intalnire ca sa-i rupi lu' baiatu' mamii mana cu care posteaza, da? La ultima disputa ma tot amenintai ca-mi faci, ca-mi dregi, ca hau ca bau.
Sa stii ca e destul de greu sa stau dupa fusta mamei toata ziua, ca ea e la servici, eu sunt la servici. Si atata vreme cat castig atat cat imi trebuie chiar nu am de ce sa fac "imprumuturi".

Sa stii ca e usor sa arunci cu noroi fara sa ai nici cea mai mica informatie reala despre o persoana. Si vezi ca aruncatul cu noroi e cutit cu doua taisuri pentru ca nu stii pe cine improsti.

Te sfatuiesc prieteneste sa te calmezi cu astfel de flame si sa-ti vezi de afacerile tale. Daca te mai taie greata ia un Metroclopramid ca n-am vrea sa deshertzi sarmalutzele.

Sarbatori fericite si la multi ani! :nod: