Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BMW de panza?
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
bartro
http://www.dumpert.nl/mediabase/139721/bda...bmwconcept.html

Ce mai e si asta blink.gif ?
MeHigh
nu am idee, insa la sfarsit mie mi-a facut cu ochiul biggrin.gif
e iteresant, insa nu vad sa se puna in practica, sunt prea multe variabile la mijloc.
Mihai_AMD
o fi din taxtil din ala tare/dur ca la soft-top-uri,dar cu toate astea....
ps:cred ca vor scoate si varianta mai scumpa din piele laugh.gif
alexutzu
Chris Bangle... lgh (24).gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Mihai_AMD
CITAT(alexutzu @ Jun 10 2008, 08:30 PM) *
Chris Bangle... lgh (24).gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

daaaaaaaaaa,marele chris bangle,las taia in bucati si las da la gaini laugh.gif
cand a desenat prima oara e65-ul in 2001 am zis ca mor,era asa urat,si sa nu mia vb de ce a urmat,e60 ce a mia desenat el.de e90 nu mia vb,daca ii scoti emblemele zici ca e ceva asiatic...in fine,recunosc au inceput sa imi placa e65 ,e 60,etc,intorc capul dupa ele si miar placea unul,dr nu era si mia bine daca inca se pastra linia clasica bmw?ca la e38 de exemplu,il consider ultimul bmw...
xander
pai e super geniala ideea pt ca dupa ce o lovesti o repari cu fierul de calcat tongue.gif
TiL
Dupa ce o lovesc o dau mamei sa faca sacose. Dupa care cumpar cort nou si-l montez in doua ore, daca retin bine.

Dar daca trec cu ea pe la vie si calc doi ciorchini de Merlot se pateaza? pardon.gif
lucian
http://www.sotto.ro/articol/Concepte/2127/..._1.html#galerie
se faceau avioane din panza, de ce nu s-ar face si masini?
p.s. am fost la muz. militar in noaptea aia cu muzee deschise etc.
am vazut un motor de avion marca BMW. era cel mai tare din salon-12 000 cc
pistonul cat galeata.
bartro
QUOTE (xander @ Jun 10 2008, 09:55 PM) *
pai e super geniala ideea pt ca dupa ce o lovesti o repari cu fierul de calcat tongue.gif

Si ce faci daca cineva te trage o zgriatura adanca cu o cheie? sau o foarfeca? smile.gif
TiL
Bart, am zis eu mai sus ce faci biggrin.gif Sau o duci la vulcanizare.

Acum pe bune... e super idee, dar greu de pus in practica, mai ales in climatul nostru sad.gif
enculescusorin
Eu zic ca e un vizionar si jumatate Bangle asta....oricum masina ca si concept e cu mult inainte fata de restul automobilelor....cate despre practicabilitatea materialelor folosite...nu te obliga nimeni sa faci piata cu o astfel de masina...daca s-ar scoate la productie...oricum mie mi se pare extraordinara ideea...desi ca design cam lasa de dorit.
TiL
designul lasa de dorit pentru ca e forte simplu. Cum spunea si el, intinzi panza pe doua axa or smth si gata forma. Daca vrei linie, mai trebuie sa intinzi o spita care sa traga panza inauntru pe o linie. Iar panza facuta sa intre pe spita fara sa se vada de afara. Nu-i greu, doar mai complicat. Cam ca la tapiseria de interior.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.