Help - Search - Members - Calendar
Full Version: E46 325 Ci
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
Peter Pan
Salutare,

In cele din urma mi-am luat masina.Dupa multe cautari la noi si peste hotare am gasit-o.

Este un 325ci din 2003, 66 000 km, cutie SMG cu mai toate optiunile care se puteau pune pe 3 in afara de navigatie, trapa si scaune sport.

Aseara m-am plimbat vreo 3 ore cu ea si am reusit sa ma obisnuiesc cu tipul asta de cutie.Pe modul full automat este chiar confortabil in traficul de la ora 6 seara si pe modul "sport" este chiar distractiv.Nu am apucat sa o folosesc prea mult pe modul manual dar in weekend asta o sa fac biggrin.gif

In rest masina trage bine, este f ingrijita si curata la interior.

O sa revin cu mai multe impresii dupa primii 400 de km smile.gif
ledocteur
fnd (7).gif celb (4).gif celb (15).gif bravo ma! frumoasa rau! s-o stapanesti sanatos
alex230ro
frumoasa ,parca era pe autovit:)
ionusunt
sa mergi cu ea manuala ba ca daia scrie SMG si nu STEPTRONIC wink.gif altfel marfa masina ,cu mici minusuri,dar 99% f misto biggrin.gif
81DMC77
Sa ai noroc de ea si sa o folosesti sanatos!!!!!! E super!!!!!!!

Peter Pan
QUOTE (ionusunt @ Jun 10 2008, 01:38 PM) *
sa mergi cu ea manuala ba ca daia scrie SMG si nu STEPTRONIC wink.gif altfel marfa masina ,cu mici minusuri,dar 99% f misto biggrin.gif

Minusurile am inceput deja sa le elimin smile.gif....am inceput astazi cu folia pe fata tongue.gif
BBo
Cat a costat, daca nu sunt indiscret ? smile.gif
batz
ft tare cupeu:P bvo miul.scoate folia da-te cu ea cu manuala si vezi cu rotile alea ce faci si e perfect.
ionusunt
repede batz cu reteta perfecta . tongue.gif dar subscriu
PS : iese usor folia ? vezi la luneta sa nu te apuci sa o dai jos singur !!!
florin83
Superba!
S-o stapanesti sanatos si fara incidente.
io'sŪ
foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos !

si baga mai multe poze...
batz
QUOTE (ionusunt @ Jun 10 2008, 09:09 PM) *
repede batz cu reteta perfecta . tongue.gif dar subscriu
PS : iese usor folia ? vezi la luneta sa nu te apuci sa o dai jos singur !!!

adica ce vrei sa spui?hahahaa.dau si eu cu parerea.nu? rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Peter Pan
QUOTE (io`s @ Jun 10 2008, 11:04 PM) *
foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos !

si baga mai multe poze...

Multumesc, o sa-i fac ceva mai multe poze in weekend dupa ce o spal.Am mers zilele astea cu ea prin agloeratie si imi arata consum de aporx 14,15 la suta.

Am o intrebare: ce benzina sa-i pun si de la care benzinarie?
ionusunt
pai exact ca la urs biggrin.gif laugh.gif
paco_wonderboy
motorul si cutia sunt de vis, un mix intre sportivitate si automata.O alegere mai buna nu puteai face, iar cu foliile e chestie de gust...eu cum mi-am luat masina in prima sapt mi-am pus folii(95% spate-50%fata) .Nu poti multumi pe toata lumea biggrin.gif
ionusunt
jantele nu sunt cele din poza ...sunt niste replici obosite rau de m3 ....
florin83
QUOTE (ionusunt @ Jun 11 2008, 08:26 PM) *
pai exact ca la urs biggrin.gif laugh.gif

trebuie de 98, nu 95 ca la urs:P
Tytus
QUOTE (Peter Pan @ Jun 11 2008, 06:43 PM) *
Am o intrebare: ce benzina sa-i pun si de la care benzinarie?

Romaneasca,95 fara plumb si probleme,pompa NR 04 (am stick cu numele meu pe ea biggrin.gif ) Agip, Barbu Vacarescu, durata:de 10 ani
exemplu personal.

Sa iti traiasca masina si sa te bucuri de ea, nu ai gasit sau nu ai vrut 330 SMG?
Padelele de la volan functioneaza gen M3 Smg cu + si - separat, sau + - din fiecare padela?(sistem si la z4 smg)
Daca e asa, e o prostie de sistem in ideea in care a fost pus "gen F1" combinat cu timpul de raspuns de 120 ms in loc de 90ms...
Tu ca posesor poate esti mai multumit in practica decat in teorie smile.gif
Bafta
Peter Pan
QUOTE (Tytus @ Jun 12 2008, 01:33 PM) *
Romaneasca,95 fara plumb si probleme,pompa NR 04 (am stick cu numele meu pe ea biggrin.gif ) Agip, Barbu Vacarescu, durata:de 10 ani
exemplu personal.

Sa iti traiasca masina si sa te bucuri de ea, nu ai gasit sau nu ai vrut 330 SMG?
Padelele de la volan functioneaza gen M3 Smg cu + si - separat, sau + - din fiecare padela?(sistem si la z4 smg)
Daca e asa, e o prostie de sistem in ideea in care a fost pus "gen F1" combinat cu timpul de raspuns de 120 ms in loc de 90ms...
Tu ca posesor poate esti mai multumit in practica decat in teorie smile.gif
Bafta

Multam, daca gaseam 330 imi luam 330 biggrin.gif.

Legat de padele...fiecare din ele are si + si -.Cand tragi spre sofer e + iar cand dai in spre geam este -.La mers lejer intradevar se simte ceva lag dar nu deranjant...dar la pedala la fund am vaga impresie ca schimbi mai bine decat la o manuala ( la manuala mai ai sansa sa ratezi viteze sa nu apesi bine ambreiaju etc, adevarat este ca feelingul de condus nu este la fel...).Sincer sa fiu eu am vrut initial o manuala, dar am gasit-o pasta si "m-am riscat" si nu imi pare rau smile.gif
Peter Pan
Sambata noaptea prima "cheie" pe partea stanga sad.gif si azi noapte a doua pe dreapta.Cineva chiar vrea sa imi faca rau, aveti idee cam cum se procedeaza in situatii dastea?

Zgarieturile sunt destul de adanci ( se vede alb), exista vreun polish sa scoata asa ceva?
haristeas51
OFF. ce nenorociti. incearca cu un polis in culoarea masini...
Mie mi-au dat doua usi in aripa spate si a sarit vopseaua, cand am vazut imi venea sa plang de nervi.
io'sŪ
nu prea exista metode de remediere in afara de revopsire sad.gif

ce tarani ... oare din invidie o fac sau din prostie ?
Peter Pan
QUOTE (io`s @ Jun 16 2008, 12:45 PM) *
nu prea exista metode de remediere in afara de revopsire sad.gif

ce tarani ... oare din invidie o fac sau din prostie ?

Din invidie prosteasca sad.gif, o sa merg astazi la politie sa reclam acest "act de vandalism" .O sa-i fac un polish sa acopar un pic urmele si sa-i fac casco ( nu am apucat pt ca abia astazi am inmatriculat-o).
batz
un ironic "bine ai venit in familie" sad.gif
eu in prima seara in care am adus masina acasa mi-am luat p ambele parti 2 mari chei...daca se vede alb polishu nu rezolva nimic.tre vopsita sad.gif wallbash.gif vio (36).gif vio (33).gif vio (25).gif fight (12).gif evil (20).gif
Peter Pan
QUOTE (batz @ Jun 16 2008, 03:00 PM) *
un ironic "bine ai venit in familie" sad.gif
eu in prima seara in care am adus masina acasa mi-am luat p ambele parti 2 mari chei...daca se vede alb polishu nu rezolva nimic.tre vopsita sad.gif wallbash.gif vio (36).gif vio (33).gif vio (25).gif fight (12).gif evil (20).gif

mda...unde o vopsesc repede si bine?smile.gif
ionusunt
bai frate parca si la urs s-a intamplat la fel
sau la nissan
de ce kkt nu punem noi ursu meu acoolo parcat si sa stam o noapte la panda ?eu cu batz o facem sa mor tongue.gif
PS repede si bine nu prea exista
mergi cu mine cand o bag eu sapt cealalta daca vrei tongue.gif
Peter Pan
QUOTE (ionusunt @ Jun 16 2008, 03:48 PM) *
bai frate parca si la urs s-a intamplat la fel
sau la nissan
de ce kkt nu punem noi ursu meu acoolo parcat si sa stam o noapte la panda ?eu cu batz o facem sa mor tongue.gif
PS repede si bine nu prea exista
mergi cu mine cand o bag eu sapt cealalta daca vrei tongue.gif

LA NISSAN s-a mai intamplat...dar a fost odata si gata...acum e deja de 2 ori in 2 seri....cred ca o sa pun camera pe balcon sau ceva de genu...si daca il prind pe individ "puscaria" il paste...am un avocat bun prieten.
batz
frate din ciclu vecini retarzi o sa tot apara file noi smile.gif eu de exemplu azi dim m-am trezit cu semnalu fata spart deoarece am parcat ca un nemernic p locul de parcare al unui individ cu firma in bloc la mine care nu o arde acolo....deci...
Peter Pan
[quote name='batz' date='Jun 17 2008, 03:07 AM' post='74043']
frate din ciclu vecini retarzi o sa tot apara file noi smile.gif eu de exemplu azi dim m-am trezit cu semnalu fata spart deoarece am parcat ca un nemernic p locul de parcare al unui individ cu firma in bloc la mine care nu o arde acolo....deci...
[/quote

off, ce ordinari....bah, unde gasim un garaj de 2 masini in zona?
ionusunt

eventual luati si 2 biciclete ca sa mergeti cu ele de aks la masina si invers tongue.gif laugh.gif
io'sŪ
CITAT(Peter Pan @ Jun 17 2008, 09:57 AM) *
off, ce ordinari....bah, unde gasim un garaj de 2 masini in zona?

la OBOR in pasaj smile.gif 300 ron/luna si dormiti ftttttfftttftftftf linistiti biggrin.gif
Peter Pan
QUOTE (io`s @ Jun 18 2008, 11:33 PM) *
la OBOR in pasaj smile.gif 300 ron/luna si dormiti ftttttfftttftftftf linistiti biggrin.gif

stiu ca pe vremuri nu era nici acolo foarte "safe".Am auzi o gramada de lucruri urate despre parcarea aia.
io'sŪ
eu nu am auzit NICIODATA de rau in afara pretului.....
si am tot tinut masini pe acolo si mai cunosc lume care tine masina acolo

PS: am uitat si masina descuiata si chiar si cu geamul deschis de multe ori si no-problem
e OK din punctul meu de vedere

si sa nu-ti mai spun ce masini sunt pe acolo wacko.gif cha (2).gif
am vrut de multe ori sa iau aparatul sa trag cateva poze dar mi-e sa nu se ia aia de mine daca ma vad sad.gif
ionusunt
i-ai schimbat si tu rotile din fata cu cele din spate ? laugh.gif
PS : poze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peter Pan
QUOTE (ionusunt @ Jun 24 2008, 02:42 PM) *
i-ai schimbat si tu rotile din fata cu cele din spate ? laugh.gif
PS : poze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma duc astazi sa le schimb

nu prea am reusit sa o tin curata ca sa-i fac poze biggrin.gif
batz
mergi mai repede cu ea sa fuga jegu d p dansa ph34r.gif tongue.gif
ionusunt
QUOTE (batz @ Jun 24 2008, 09:40 PM) *
mergi mai repede cu ea sa fuga jegu d p dansa ph34r.gif tongue.gif

lgh (24).gif
vb aia pedala la metal si cutia pe manual laugh.gif
Peter Pan
QUOTE (ionusunt @ Jun 24 2008, 10:04 PM) *
lgh (24).gif
vb aia pedala la metal si cutia pe manual laugh.gif

a mai vazut ea pedala metalul de jos-mocheta....dar mie panica ca bucurestiul e plin de canale, gropi si scuteristi handicapati fara lumini hang.gif
ionusunt
uiti de militieni dormind in loganul/vw van aflat in miscare ,taximetristi ,pietoni nebuni , sine de tramvai iesite din matca tongue.gif si cate si mai cate ....aaaaaaa
intr-o seara la victoriei eram la semafor si un caine s-a pus in fund in fata masinii si nu mai vroia sa plece laugh.gif
Peter Pan
QUOTE (ionusunt @ Jun 25 2008, 03:46 AM) *
uiti de militieni dormind in loganul/vw van aflat in miscare ,taximetristi ,pietoni nebuni , sine de tramvai iesite din matca tongue.gif si cate si mai cate ....aaaaaaa
intr-o seara la victoriei eram la semafor si un caine s-a pus in fund in fata masinii si nu mai vroia sa plece laugh.gif

lol, vroia sa-l plimbi cabrio smile.gif)
Peter Pan
si iata ca apar micile necazuri smile.gif ca deh doar suntem in Ro si tb sa schimbam cat mai multe articulatii pe la roti.De ceva timp am un scartait enervant pe dreapta spate cand merg incet si soseaua e denivelata.Ionusunt mi-a zis ca ar fi flansa, m-am documentat "online" si asta cica chiar ar fi semnul de flansa "obosita".Ceva pareri?Ati mai patit careva asta?
Sorin
ridici masina pe cric si daca vezi ca partea de cauciuc a flansei este desprinsa de cea de metal ... aia este
eu le-am schimbat cu meyle hd
Sorin
sau tot cu masina ridicata misti de tija amortizoruli sa vezi daca are joc
Peter Pan
QUOTE (Sorin @ Jun 30 2008, 09:47 PM) *
ridici masina pe cric si daca vezi ca partea de cauciuc a flansei este desprinsa de cea de metal ... aia este
eu le-am schimbat cu meyle hd

ahmmm....ai coupe?am vaga impresie ca la coupe este ceva mai greu de ajuns...
Sorin
am limuzina dar e la fel la toate
cand se destinde suspensia iti lasa loc sa bagi mana cu incredere
poti de asemenea sa indepartezi capitonajul din portbagaj si sa-i faci balans dar pe interior nu prea se vad jocurile ca sunt sunt talerele de la ele si obstructioneaza
Peter Pan
care din asta e? http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=33&fg=45
io'sŪ
CITAT(Peter Pan @ Jun 30 2008, 11:05 PM) *

piesa 7 e flansa, dar aia nu scartaie, aia bate, de scartait poate sa fie o bucsa de la vre-un brat, sau in cel mai bun caza piesa 17
Peter Pan
QUOTE (io`s @ Jul 1 2008, 12:40 AM) *
piesa 7 e flansa, dar aia nu scartaie, aia bate, de scartait poate sa fie o bucsa de la vre-un brat, sau in cel mai bun caza piesa 17

din ce am citit si am auzit scartaie si aia daca are un joc cat de cat mic....ma rog...o s-o duc la doctor sa vedem wallbash.gif
ionusunt
cand m-am uitat eu sambata flansa avea joc iar scartaitul este la fel ca cel de la sabotii franei de mana.,....asta nu e un necaz nu te mai panica asa tongue.gif
Peter Pan
QUOTE (ionusunt @ Jul 1 2008, 01:16 PM) *
cand m-am uitat eu sambata flansa avea joc iar scartaitul este la fel ca cel de la sabotii franei de mana.,....asta nu e un necaz nu te mai panica asa tongue.gif

biggrin.gif scartaitul se aude in mers la viteza mica pe asflat denivelat, zici ca am o pisica in portbagaj...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.