Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand 325ix
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
butcky
Vand BMW e30 325ix (4x4 - sunt unii care nu stiu dry.gif ). Are 249.000 km. E masina pe care tocmai am adus-o din Germania.
- scaune Recaro bej (de fapt sport sad.gif )
- bancheta spate cu tetiere si cotiera
- volan M-tech 1 cu pielea si emblema super ok
- inchidere centralizata
- ABS
- diferentiale 3,91
- esapament Supersprint
- fete de usi in stare fff buna
- plafon in stare fff buna
- mocheta buna
- faruri Bosch ok
- proiectoare ok, dar unu e putin murdar inauntru
- are buza de sub proiectoare
- perdeluta spate
- trusa de scule completa (o sa fac rost si de surubelnita)
- caiet de service + carticele
- facturi din Germania

Masina avea mp3 player, dar nu am vrut sa-l iau ca-mi cerea bani in plus.

Masina e cumparata de mine direct de la proprietar. Am actele pe numele meu. Numerele + asigurarea sunt pe 1 luna si m-au costat 250 euro!!!!!!!!!!!!!!!! Plus benzina inca 250 euro pana in tara!!!!!!!! Deci ca sa aduc masina 500 euro - pot demonstra cu facturi!

Pretul difera in functie de ce roti vreti pe masina. Din Germania am adus-o cu niste roti pe "15, ceva gen Azev C cu cauciucuri aproape noi 95% Nokian NRV 205/55/R15 - noi sunt 390 ron / bucata. Sau rotile care sunt in poze cu cauciucuri foarte bune Good Year Eagle F1 205/45/R16.

Cine e cu adevarat interesat ma suna ca sa discutam pretul! Masina se poate inmatricula! Repet! ARE TOATE ACTELE OK!

Tel: 0722.526.534 / 0766.350.450
Ciupanezu
Ce frumoasa e wub.gif

sixx
Pune si tu un pret.. de la care vrei sa discuti la telefon.

Sau.. vrei 500E pe ea ?
butcky
Cine e interesat suna, ne intalnim sa o vada si apoi vb de pret! Sunt multi care intreaba doar asa sa se afle in treaba...
Edi_
celb (4).gif vai!! ce frumoasa e!! de ce vrei sa vinzi asa ceva?! as lua-o eu..i swear!
ionusunt
biggrin.gif frumoasa masina .bafta la vanzare .de ce nu o pastrezi ?
Edi_
QUOTE (ionusunt @ Jun 10 2008, 03:56 AM) *
biggrin.gif frumoasa masina .bafta la vanzare .de ce nu o pastrezi ?

O fi taxa prea mare...mi-e si frica sa spun cat e sa nu stric topicul omului...daca e non-euro e...mai bine vedeti voi cat sad (5).gif
alex230ro
va rog eu cumpparati-o careva pana nu o face praf Buciiiii cha (2).gif
cat despre taxa de inmatriculare o sa fie cum doresc zeii de la RAR:
-daca incadreaza masina la non euro(lucru foarte probabil) taxa care va fi platita de la 1 iulie:3750.00 EURO 12586.88 RON
-daca incadreaza masina la euro1(din pacate slabe sanse poti sa ai si mama lui brief ca tot cu vor ei o baga)1250.00 EURO 4195.62 RON

PS:pentru cine e interesat sa afle ce euro are masina:
-http://www.rarom.ro/rovigneta.html
-http://www.rarom.ro/RO/article--Cum_stabilesc_incadrarea_in_normele_de_poluare_pentru_autoturismul_pe_care_dores
c_sa-l_achizitionez_din_strainatate_--125.html
latter edit:de fapt nu stiu ce an de fabricatie e masina daca e dupa 90 sunt sanse sa intre pe euro1
uwe
zi ma un pret...stii ca nu intreb doar asa...
am avut o gramada de ursi...zi un pret si vin cu banul... biggrin.gif
sixx
QUOTE (butcky @ Jun 10 2008, 12:22 AM) *
Cine e interesat suna, ne intalnim sa o vada si apoi vb de pret! Sunt multi care intreaba doar asa sa se afle in treaba...

Niciodata nu am sa inteleg romanismul asta.

Faci pretul dupa fata omului ? Atata timp cat vinzi ceva, nu inteleg de ce pretul trebuie sa fie secret.
Inteleg sa negociezi omul la sange.. sa iei si pielea dupa el eventual, dar totusi, de ce trebuie sa vin sa vad fierul, ca sa stiu cat vrei pe el ?

blink.gif
316i
Pentru ca daca ti-ar zice pretul de la telefon n-ai mai veni sa vezi masina si sa incerce sa te imbarlige. E clasica.
Asta din acelasi ciclu cu "doar pentru cunoscatori".
Rotti
pai si care e problema? mi s-a intamplat odata sa negociez cu unu ceva, ii zic 250 ron iar el imi zice "nu...mai mult de 280 nu pot sa-ti dau" biggrin.gif
anuntul e pus aici ca sa-l vada toata lumea nu numai membrii forumului, interesul lui e sa scoata cat mai multi bani.
butcky
M-a sunat o fata ca vrea sa-l ia. I-am spus pretul (care pt unii li s-a parut exagerat) si a spus ca e super ok si vra sa-l vada! Maine ma intalnesc cu ea sa o ducem la autotest in Vitan huh.gif Daca se da, plec si aduc unu de 10x mai misto tongue.gif
05aBi
deci sa recapitulez ..
BMW e30 2.5IX 171cp proprietar.. o domnisoara
ceva nu e la locul lui in fraza de mai sus.. dar nu-mi dau seama ce .. laugh.gif
cum mi-a zis si un prieten pe mess.. o fata ca ea mi-ar trebui biggrin.gif
ionusunt
VREAU SA FAC CUNOSTINTA BAI BUCII CU ACEA DONSOARA NEAPARAT ! biggrin.gif laugh.gif
Sorin
pana acu va durea de pret acu va doare de domnisoare mama ce ontopic hmmmm
butcky
Fata e buna prietena cu fratii TXA, Nasi DGH si e in Midnight Racing! tongue.gif Vrea sa puna turbo pe el sa se dea la liniute tongue.gif O sa-i spun sa-si faca cont aici pe forum smile.gif
ionusunt
QUOTE (Sorin @ Jun 11 2008, 03:22 PM) *
pana acu va durea de pret acu va doare de domnisoare mama ce ontopic hmmmm

pe mine nu ma durea nimic de pret tongue.gif oricum daca vreau masina din germania ,o iau de acolo ..
tare faza cu fata cu bmw turbo.pacat insa de masina ca o ia sa o rupa la liniute.masina putea fi pe maini mai bune.dar daca o face sleeper de 300 de cai ...e o treaba biggrin.gif zii sa -si faca cont aici ,bafta cu vanzarea,si cel mai important GET WELL SOON ! naspa incidentul cu opareala .
io'sŪ
CITAT(butcky @ Jun 11 2008, 03:32 PM) *
Fata e buna prietena cu fratii TXA, Nasi DGH si e in Midnight Racing! tongue.gif Vrea sa puna turbo pe el sa se dea la liniute tongue.gif O sa-i spun sa-si faca cont aici pe forum smile.gif

blink.gif

vio (33).gif

PS: da' bine-i vin rotile alea ! wub.gif
butcky
Anunt inca valabil! thumbup.gif

M-a sunat unu la 2 dimineata sa ma intrebe de masina vio (33).gif

ionusunt
QUOTE (butcky @ Jun 14 2008, 04:01 PM) *

cat vrei pe ea ?
butcky
Ai PM!
haristeas51
QUOTE (butcky @ Jun 14 2008, 04:01 PM) *

ce te mira ' ? cine are urs sau e pe cale sa isi ia nu e ''sanatos" la cap smile.gif)
uwe
CITAT(butcky @ Jun 14 2008, 05:17 PM) *
Ai PM!

vreau si eu p.m. cu pretul smile.gif
iulian325
eu doar masina smile.gif
Robert1
Banuiesc ca a trimis pm la 2-3-4 insi pm cu pretul masinii.Ar fi interesant sa puna fiecare aici pm-ul de la el biggrin.gif biggrin.gif
Sorin
nu facem mai bine un poll????
butcky
S-a vandut acum 1 ora cu 1900 euro. Am scazut 100 ca sa schimbe el placutele si o conducta de la frana care avea un por si pierdea lichid. wink.gif
Plec sa aduc alta! tongue.gif Cred ca va fi un cabio 325i.
05aBi
a cumparat-o un membru al forumului ?
ceva detalii despre noul proprietar ? tongue.gif
butcky
Dupa parerea mea nu are nici o treaba cu BMW-urile sad.gif O sa-i faca recarosare! rolleyes.gif
Edi_
QUOTE (butcky @ Jun 15 2008, 11:39 PM) *
Dupa parerea mea nu are nici o treaba cu BMW-urile sad.gif O sa-i faca recarosare! rolleyes.gif

Recarosare la IX??? unde gaseste el inca un IX inscris????!!!!!! blink.gif
butcky
Nu trebuie sa fie neaparat IX tongue.gif
Edi_
QUOTE (butcky @ Jun 16 2008, 01:28 AM) *
Nu trebuie sa fie neaparat IX tongue.gif

Eu asa stiu ca trebuie sa fie ix, pt ca se iau dupa codul din talon si apare si tractiunea integrala.
ZerO_CooL
Acum e de vanzare pe 4tuning cu 3200 euro...
butcky
A ajuns la Cristi de la Pitesti (cu Alpina B12) tongue.gif

http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/Anuntu...sat-253393.html

Ce amintiri am cu masina asta! Am plecat in Germania cu inca 2 prieteni sa o cumparam. Nu am plecat special pentru ea, dar din lipsa de altceva si criza ca nu gasim nimic si ne intoarcem cu mana goala, am cumparat-o. Nu regret! Abia cand am ajuns in tara m-am uitat mai bine la ea si am vazut cat de bine poate sa arate. Acolo am cumparat-o la lumina lanternei. Era parasita intr-o curte. Pe autostrada in Germania i-am dat 225 km/h. In drum spre casa, pe la Valcea, au oprit unii (pe care i-am depasit) sa o admire. Spuneau ca nu au mai vazut vre-o masina sa stea asa bine pe curbe. Ce amintiri... wub.gif
Ionut
intradevar un model deosebit... smile.gif
ionusunt
eu cand ma gandesc la ix ul rosu imi imaginez 26KIR ul frumos rolleyes.gif mellow.gif sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.