Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dezmembrez sau vand E23 avariat
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Ilidan
31-05-2008 la ora 18:40 inima copilashului meu a incetat sa mai bata din cauza unui idiot cu un ML......Nu mai am ce face din ea.....spuneti daca va trebuie ceva.....E23 2,8 Ljet '85 Full option
evildeath
pacat de ea...interiorul e electric piele pe el tot?
si ai aer conditionat?
Ilidan
QUOTE (evildeath @ Jun 4 2008, 05:02 PM) *
pacat de ea...interiorul e electric piele pe el tot?
si ai aer conditionat?

Full electric si a/c id-ul meu de mess e ct57bmw
ionusunt
vai ce frumoasa era sad.gif urat ...............
poate incerci sa iti iei alta din .de smile.gif
reactor_share
Merg mecanismele de actionare a geamurilor electrice de pe E23 pe E28? Daca da ma intereseaza un pret macar pentru geamurile fata, daca are si spate cu atat mai bine, dar poate nu mi le permit pe toate 4, asa ca as prefera un pret pe fata si spate separat si impreuna.

Jantele, parca sunt frumusele, nu se vede prea bine in poze. Ai putea sa faci o poza mai detaliata la jante? Si daca mai sunt in stare buna in urma accidentului.

Imi pare foarte rau ca s-a intamplat asa ceva. Si eu am trecut prin asa ceva si cu greu am trecut peste. Imi pare sincer, tare rau. Bine ca esti intreg si nimeni nu a patit nimic.
haristeas51
ventilatorul de ac il dai?
io'sŪ
CITAT(haristeas51 @ Jun 4 2008, 11:29 PM) *
ventilatorul de ac il dai?

ce dreaq sa mai faci cu el, cred ca e praf

eu zic ca masina se poate repara, cred ca mai rau e lovita in spate decat in fata, dupa cate stiu eu acest model, in fata nu e lovita (cum se vede in poze) in structura de rezistenta (lonjeroane) care este la nivelul barii care nu pare lovita
TiL
Aud ca e mai stramba decat pare... si-asa mi se pare ca e facut putin "Z" in loc de linie. mele-ul avea viteza mare cand l-a impachetat.
Oricum, chiar daca se poate repara, n-ar mai fi ce-a fost sad.gif Pacat de masina.
nmg
Unde se afla masina ?
Ilidan
baieti un mic update.la e23 tre sa mai asteptam un pic pana se rezolva toata magaria cu asigurarea si cu sewrvice-u.va anunt eu cand e gata.masina e in constanta.si se mai adauga la dezmembrat un e21 pe care speram sa il fac dar mi-a trecut.atasez poze si spuneti ce va trebuie.
Ilidan
nu are nimeni nevoie de nimic????
MeHigh
mi-ar trebui mie trapa de E23, daca nu face o avere smile.gif
si radiatorul dde la AC, daca mai e intreg - desi nu cred, din prima poza sad.gif
Ilidan
QUOTE (MeHigh @ Jun 6 2008, 07:33 AM) *
mi-ar trebui mie trapa de E23, daca nu face o avere smile.gif
si radiatorul dde la AC, daca mai e intreg - desi nu cred, din prima poza sad.gif

salut....radiatorul de la ac e indoit tare nush daca mai e bun,ventilatorul de pe el cred ca mai e intreg si trapa i s-a rupt un piciorus de la buf.daca te intereseaza da-mi un add pe mes si vorbim
Rotti
ce dimensiune au jantele de pe e21 si cat vrei pe ele?

motorul de pe e23 mai e intreg? cat vrei pe el
Ilidan
QUOTE (Rotti @ Jun 6 2008, 12:33 PM) *
ce dimensiune au jantele de pe e21 si cat vrei pe ele?

motorul de pe e23 mai e intreg? cat vrei pe el

jantele de pe e21 sunt pe 15 si le dau cu 5 miloane toate +una de rezerva alpina cu tot cu cauciucuri si motorul de pe e23 il dau cu tot ansamblul cutie cardan duferential planetare in 500 de euro.e bun nu scoate pic de fum.nu mai e radiatoru k s-a facut praf.
Ilidan
up si azi
Ilidan
jantele de e21 s-au dat
Ilidan
Gata nu se mai dezmembreaza nimic ca imi recarosez masina.topicul se poate inchide.multumesc
TiL
lnr (13).gif lnr (1).gif
Succes!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.