Help - Search - Members - Calendar
Full Version: De vanzare Pejo 307 1.6i
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Talcioc
TiL
Se vinde Pejo 307, motor 1.6 benzina.
Masina are putini km, proprietar femeie (destul de experimentata, ca a avut trabant si Cielo pana la pejo), rulata aproape numai in Bucuresti si imprejurimi. O vinde ca-si ia X3.
ITP si revizia anuala facute in luna mai.
Din ce-mi amintesc are discuri fata/spate, roti pe 16, cauciucuri fata uzate.

Anuntul de pe autovit:
http://www2.autovit.ro/html/7/4/1/9/947419.php
Sper sa-i facem si poze curand... din punctul meu de vedere nu prea are rost, e un 307 biggrin.gif
TiL
Aseara am gasit timp sa facem poze. Am gasit-o jegoasa rau, ca nu a mers ieri si in zona se asfalteaza, dar am rugat pe unii din spalatorie sa faca overtime.
Pretul a scazut, e negociabil.
Masina nu e impecabila in sensul ca mai sunt niste zgaraieturi, vad si o urma de lovitura in spoilerul spate, pe dreapta, probabil incasata in parcare. Interiorul mi s-a parut foarte ok.

http://www2.autovit.ro/html/7/4/1/9/947419.php
Rotti
ce consum are? in ce zona se poate vedea? un ultim pret care ar fi?
TiL
Suna la 0722 34 24 04, e sotul proprietarei, cred ca stie si el cat consuma. Presupun ca 9-10 in oras.
Pretul tot cu ei il discuti. 7000 ultimul pret, presupun. Nu tine deloc de mine.
Masina e pe strada Puisor, daca nu e plecata in oras cu ea.
lucian
am fost pana la Calafat cu un 207 benzina-1.4 si 90 de cai.
sub 4000 de ture era complet mortaciune. N-am tras de nicio o masina asa, parca era o Skoda veche, cu motorul in spate.
nu as da rechinul nici pe doua peujouri.
scuze pt. offtopic
TiL
Pai si eu ma gandeam, masina "noua" etc. Dar ma ingrozesc numai cu gandul la Pejo, cred ca au cele mai scumpe piese.
Iar 1.6 benzina, 4 cilindri, tractiune fata... prea banal biggrin.gif Ah de ce nu si-a lluat ea un BMW acum 6 ani ca sa am ce cumpara? sad.gif Poate imi facea si pret preferential. Just dreaming...

PS nu cred ca 1.6-le asta e chiar mortaciune; oricum, nu ma pasioneaza biggrin.gif

PPS lucian, te-am vazut cu E12-le ieri, treceai pe la fereastra mea
lucian
QUOTE (TiL @ Jun 10 2008, 03:40 PM) *
Pai si eu ma gandeam, masina "noua" etc. Dar ma ingrozesc numai cu gandul la Pejo, cred ca au cele mai scumpe piese.
Iar 1.6 benzina, 4 cilindri, tractiune fata... prea banal biggrin.gif Ah de ce nu si-a lluat ea un BMW acum 6 ani ca sa am ce cumpara? sad.gif Poate imi facea si pret preferential. Just dreaming...

PS nu cred ca 1.6-le asta e chiar mortaciune; oricum, nu ma pasioneaza biggrin.gif

PPS lucian, te-am vazut cu E12-le ieri, treceai pe la fereastra mea

da, am fost prin sema parc rolleyes.gif
cat despre peugeot...nici pe mine nu ma omoara, totusi un singur model mi-ar placea sa-l am: 504 coupe
MeHigh
are ceva din Aston Martin 504-le asta, e frumusel.

On-topic - am avut pejo, 406, benzinar, 2l 16v, 138 ponei, tragea rezon pt o masina de 1760 kg ( atat a iesit la ITP ca ar avea ). Insa consuma cate-o galeata la fiecare apasare de acc. Sub 16% in Bucuresti nu am scos niciodata.

Insa, 307, fiind micut, poate e alta mancare de peste.

spor la vanzare domnisoarei
TiL
Doamnei smile.gif
Nu pot sa cred ca 406-le are 1700 kile.
lucian
QUOTE (TiL @ Jun 12 2008, 07:01 PM) *
Doamnei smile.gif
Nu pot sa cred ca 406-le are 1700 kile.

dap, bizar.
mertanu lu frate-miu are 1600 de k- 300 coupe model 124.
e 12-le are 1250
TiL
Sold... cu 6500. Cred ca nici nu merita mai mult, "cotetz de plastic" biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.