Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand anvelope Pirelli P6000 225/60/15
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Edi_
Azi a ajuns masina din germania si vad ca e echipata cu anvelope pirelli p 6000 noi de vara, inca au eticheta pe ele. Eu am Nokian-uri asa ca le vand, chiar daca sunt noi...

Pretul din magazine e undeva intre 400-450 lei/bucata eu le dau cu 280 bucata, nu ma intereseaza anvelopele si nici nu le-am testat, insa din review-uri am vazut ca sunt mai dure si tin mai mult. Modelul in sine este destul de vechi, dar anvelopele sunt noi.

P 6000

"Anvelopa P6000 contribuie la cresterea calitatii sistemelor de siguranta existente pe masinile moderne, prin imbunatatirea performantelor benzii de rulare, care raspunde activ la schimbarea suprafei drumului si la variatiile de temperatura. " http://www.cartuning.ro/pirelli.htm
georgem
Pai daca a sosit masina poate ii deschizi un topic la Masina Mea si ne-o prezinti si noua... Si poate vii cu ea la intalniri.
Anvelopele sunt bune, si am vazut prin alte tari multe masini scumpe echipate cu Pirelli P6000.
Vezi ca poti echilibra jantele cu plumbi care se lipesc pe interior, sa nu se mai vada pe exterior cum se vad pe poza de mai sus. Sunt sigur pentru ca si eu mi-am luat jante la fel ca astea (pe 16 insa, si difera capacul - sunt de E38) si am facut asta la echilibrare.
Edi_
dupa 500 km de mers cu masina pot sa spun urmatoarele despre anvelope: sunt destul de zgomotoase la rulare, dar aderenta e destul de buna. Sunt putin cam ovalizate cred pt ca masina a cam stat...asa ca PRET nou 100 lei bucata, vreau sa scap cat mai repede de ele
Edi_
Up! 400 lei toate 4!
athanor
QUOTE (Edi_ @ Jun 14 2008, 05:38 PM) *
Up! 400 lei toate 4!

Buna,
ma intereseaza pe mine oferta.
ma poti suna la 0721.303.707 sau lasa tu un nr. de tel.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.