Help - Search - Members - Calendar
Full Version: VAND pompa de benzina NOUA
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
ionusunt
pompa este nou nouta ,o data a intrat in rezervor ,are o saptamana ,am luat-o degeaba si nu am putut sa o returnez (prezinta urme de montaj...) sad.gif a costat 7 milioane,nu pot cere atat evident pe ea ,nu stiu cat sa cer faceti si voi oferte ,ma gandesc la un pret corect ptr ea si pun mai pe seara sa ma sfatuiesc si eu cu unul altul .
pompa e bosch si e made in germany .am factura tot ce trebuie la ea cutie
ionusunt
pai....pentru ca una sh care poate avea si 20 d ani se cere 2 milioane ,asta a fost 7 ,nu am cum sa cer atat ,m-am gandit ca cel mai bun pretz pt ea ar fi 5 milioane ,negociabil bineinteles .up.............
0765 441 280
TiL
nu mai bine o vinzi pe aia veche?
316i
Pai si aia veche are 2 ani vechime. smile.gif
ionusunt
aia veche exact nu are nici 2 ani ..in iarna am schimbat-o ,iar asta am luat-o deoarece am constatat ca nu aveam presiune la benzina (e si pe aici pe forum la probleme e30 ) si am luat-o degeaba,am bagat-o in rezervor am vazut ca e aceiasi presiune nasoala si cu asta ....am incercat sa o returnez , baiatul de aoclo m-a ajutat cat a putut ( S.C. AUTOMITCONY -RECOMAND MAGAZINUL ) dar nu a putut fi returnata.
@TiL -discutam daca o vrei despre pret ,nu ma intereseaza sa imi iau banii inapoi in totalitate (sau cat mai aproape ) ,dar nici sa o dau pe 2 lei .asta e ,prostia se plateste,ca si distractia tongue.gif am fost bou acum platesc
TiL
Nu se potriveste la mine... si sper sa n-am nevoie biggrin.gif
ionusunt
QUOTE (TiL @ May 24 2008, 02:21 AM) *
Nu se potriveste la mine... si sper sa n-am nevoie biggrin.gif

nici eu nu ti doresc sa ai nevoie .crede-ma tongue.gif
up................
ionusunt
.........
ionusunt
............negociabil................e NOUA!!!!
jakal
probabil o intrebare de baraj........merge la 1.8 IS?
alex230ro
nu cred smile.gif
@ionusunt daca nu ai neaparata nevoie de bani eu zic sa ti pompa aia nu poti sa sti niciodata cand o sa ai nevoie de ea,mai ales ca e noua.
TiL
QUOTE (316i @ May 23 2008, 10:46 PM) *
Pai si aia veche are 2 ani vechime. smile.gif

QUOTE (ionusunt @ May 24 2008, 02:06 AM) *
aia veche exact nu are nici 2 ani ..in iarna am schimbat-o

comisaru
QUOTE (jakal @ May 26 2008, 09:25 AM) *
probabil o intrebare de baraj........merge la 1.8 IS?

merge si la 318is(la SIT-u'); defapt merge la mai toti ursii cu pompa in rezervor.
316i
Pompele de benzina din rezervor sunt aceleasi de la 1.6 M40 la 2.5
ionusunt
de bani as avea nevoie deoarece a trebuit sa o platesc pe aceasta ...degeaba...nu de toti macar sa imi acopar o parte din gaura pana la salariul trustului de 2 lei la care lucrez....daca o vrea jakal pt 1.8is ,vb biggrin.gif
pana una alta susssss
ionusunt
uo,,,,,,,,,,,,
ionusunt
s-a dat se poate inchide !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.