Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dezmembrez 518 E12
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
MAD520
Este un E12 518 pe care cineva candva a pus un motor 1.6 de E21. Masina a fost in stare buna de functionare pana in momentul in care i-am spart motorul. Adica in momentul asta este ceva spart in el si s-a blocat.
Vand tot ce tine de motor si cate ceva din restul masinii: filtru aer cu tot cu carcasa, carburator Solex DBP, alternator, delco (cu platina), pompa apa, radiator, cutie viteze 4 trepte, ambreaj, pompe ambreaj, pompa benzina, si ce o mai fi pe acolo.... Plus fete de usi, bord, si intrebati-ma daca va mai intereseaza ceva pt ca nu mai stiu ce sa enumar...
La preturi ne intelegem wink.gif

Evacuarea este in stare foarte buna. Intermediara este de bmw, dar din pacate, finala este de dacie sad.gif

Tel: 0723.949.736
Mihai_AMD
bara de directie aia din jumate si capetele de bara in ce stare sunt?
lucian
QUOTE (MAD520 @ May 22 2008, 09:19 PM) *
Este un E12 518 pe care cineva candva a pus un motor 1.6 de E21. Masina a fost in stare buna de functionare pana in momentul in care i-am spart motorul. Adica in momentul asta este ceva spart in el si s-a blocat.
Vand tot ce tine de motor si cate ceva din restul masinii: filtru aer cu tot cu carcasa, carburator Solex DBP, alternator, delco (cu platina), pompa apa, radiator, cutie viteze 4 trepte, ambreaj, pompe ambreaj, pompa benzina, si ce o mai fi pe acolo.... Plus fete de usi, bord, si intrebati-ma daca va mai intereseaza ceva pt ca nu mai stiu ce sa enumar...
La preturi ne intelegem wink.gif

Evacuarea este in stare foarte buna. Intermediara este de bmw, dar din pacate, finala este de dacie sad.gif

Tel: 0723.949.736

bara fata, baghetele cromate care sunt montate pe usi-cele orizontale care inchid rama geamului?
si rezervor-de 70 l.
merci.
MAD520
-la directie trebuie sa studiez... pt ca imi cam troncanea ceva la roata dreapta fata
-bara fata este cam ondulata...
-baghetele cromate.... vii si le vezi... daca iti plac...
-rezervorul este putin lovit (infundat) in partea din spate dar in rest este ok si bineinteles ca nici nu voi cere f. mult pe el...
lucian
QUOTE (MAD520 @ May 23 2008, 09:19 PM) *
-la directie trebuie sa studiez... pt ca imi cam troncanea ceva la roata dreapta fata
-bara fata este cam ondulata...
-baghetele cromate.... vii si le vezi... daca iti plac...
-rezervorul este putin lovit (infundat) in partea din spate dar in rest este ok si bineinteles ca nici nu voi cere f. mult pe el...

unde le vad?
MAD520
pe masina
lucian
QUOTE (MAD520 @ May 25 2008, 02:13 AM) *
pe masina

k, o s-o indentific eu pe undeva prin oras si mai vb.
MAD520
Ai sanse mult mai mari sa o gasesti daca ma suni.
lucian
masca faruri (ochelari) stanga?
MAD520
m-am uitat, masca faruri stanga e ok
lucian
QUOTE (MAD520 @ Jun 18 2008, 02:36 AM) *
m-am uitat, masca faruri stanga e ok

ia-o cu tine in oras si vedem cum facem.
merci
eugene12
ma intereseaza semnalele fata si stopurile spate daca sunt modelul 76 alea mici si poate servo sirectia daca avea
MAD520
Ca sa nu fac topic nou, am cautat acest topic vechi si pun aici anuntul cu PIESELE PE CARE LE MAI VAND:

- alternator 45A + vreo 2 alternatoare de 65/90A (nu mai stiu sigur)
- delcou cu platina pt 4 pistoane 1.6 sau 1.8
- delcou cu platina pt 6 pistoane 2.0
- pompa mecanica pt benzina
- bobina + condensator de pe 1.6/1.8 + vreo 2-3 bobine de pe motoare de 6 cilindri (nu cred ca conteaza oricum)
- cablu km pt E12. Ambele bucati: cel de la cutie pana la bord + cel mic de la bord pana in ceasul pt viteza
- placute de frana pt fata tot de E12 in stare destul de buna, vreo 2 seturi, daca intereseaza pe cineva...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.