QUOTE (jaffar)
nu stiu ce a "discutat" el cu domnul organ in cele 20 minute pina am ajung eu, cert e ca agentul care ne-a dat formularele pentru declaratii mi-a explicat sa nu scriu ca era banda continua, ca era coloana, ca ala se uita in ochii mei cind a luat de volan spre mine si alte astfel de amanunte neesentiale.
jaffar, imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Este bine totusi ca nu s-a terminat mult mai grav - pentru ca, din ce povestesti, erau sanse foarte mari sa te vizitam acum pe undeva pe la vreun spital.
Lucrurile astea vor dainui in Romania inca destul timp de acum incolo, pana cand se va ajunge (daca se va ajunge vreodata) ca legea sa fie aplicata la fel pentru oricine, indiferent de pozitia sociala, bani sau pile.
Dat fiind ca o astfel de perspectiva este foarte improbabila, pe termen scurt / mediu, nu m-ar mira sa ajungem, in curand, in situatia in care oamenii se vor organiza in mini-structuri para-politienesti pentru ca sa-si faca singuri dreptate.
Iarasi, nu m-ar mira sa ne trezim cu forme extremiste, precum asasinatele. Un om care este in mod vadit si grosolan nedreptatit de justitie, in favoarea unui altuia care se bucura de influenta, va ajunge sa-si faca singur dreptate, ca in evul mediu.
Este doar o chestie de timp - balanta nu va putea inclina la infinit in favoarea celor cu pile.
Pentru nemernicul de care povestesti, cred ca merita investitia intr-un set de 4-5 tarnacoape noi-noute, care sa-i fie livrate precum sugereaza imaginea de mai jos. (poza faimosa, deja).