Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e plina lumea de prosti #2
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
316i
Mosule, imi pare tare rau sa aflu de cele intamplate mai ales asa scurt dupa Craciun. Cand te-a vazut pe tine la volan o fi zis ca si-o ia sigur daca opreste, poate d-aia a fugit nenorocitul. biggrin.gif
Cat de rau e indoita tabla? La ce firma are ala asigurarea? Daca ai nevoie de help si crezi ca te pot ajuta cu ceva nu ezita sa-mi zici. Fa poze sa vedem si noi cum arata.
Noapte buna! sad.gif
mike.omega
Astia cu nissan terano sunt cazuri mai speciale mad.gif
Sunt si eu patit si n-aveam carnet decat de vreo 3 sapt si eram cu dacia si desi aveam viteza, avea tzaranu pe unde sa se duc, orgoliu lui de a vrut sa-mi taie mie fata si probabil sa ma arunce de pe sosea ca deh el are jip :retard:

In mod evident l-am lasat sa treaca si m-am dus dupa el sa vad cine e si m-am convins: Orice tzaran(cam semana cu beeeeecali dar avea si palarie de paie) isi poate lua masina de teren si sa se dea mare :mad:
florin83
ceva asemanator am patit si eu anul trecut de 1 mai in Vama Veche..
era o coada de masini la care asteptam, cand ma trezesc lovit in portiera stanga spate de un camion :eek: .. nici nu apuc sa vad despre ce e vorba ca vine la mine unu si imi zice "acum vrei sa te mai dai si jos?" .. am ramas asa :eek: .. eram cu inca 3-4 masini si bineinteles ca m-am dat jos. noroc cu tatal lui synkro (tin sa-i multumesc iar. tongue.gif ) ca s-a luat mai tare de aia, ca altfel nu stiu ce mai rezolvam... si asa am fost de la vama veche la 2 mai la politie, unde am petrecut aproape 2 ore.. am suflat si in fiola :paranoid: .
dupa aproape 3-4 ore pierdute cu toata faza asta am plecat plin de nervi. pe drum am vazut ca lu ala nici macar nu-i daduse amenda. scrisese pe procesul verbal "avertisment" :finger: bineinteles ca se cunostea cu politistul.. sad.gif
Robert
QUOTE (jaffar)
nu stiu ce a "discutat" el cu domnul organ in cele 20 minute pina am ajung eu, cert e ca agentul care ne-a dat formularele pentru declaratii mi-a explicat sa nu scriu ca era banda continua, ca era coloana, ca ala se uita in ochii mei cind a luat de volan spre mine si alte astfel de amanunte neesentiale.

jaffar, imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Este bine totusi ca nu s-a terminat mult mai grav - pentru ca, din ce povestesti, erau sanse foarte mari sa te vizitam acum pe undeva pe la vreun spital.

Lucrurile astea vor dainui in Romania inca destul timp de acum incolo, pana cand se va ajunge (daca se va ajunge vreodata) ca legea sa fie aplicata la fel pentru oricine, indiferent de pozitia sociala, bani sau pile.
Dat fiind ca o astfel de perspectiva este foarte improbabila, pe termen scurt / mediu, nu m-ar mira sa ajungem, in curand, in situatia in care oamenii se vor organiza in mini-structuri para-politienesti pentru ca sa-si faca singuri dreptate.
Iarasi, nu m-ar mira sa ne trezim cu forme extremiste, precum asasinatele. Un om care este in mod vadit si grosolan nedreptatit de justitie, in favoarea unui altuia care se bucura de influenta, va ajunge sa-si faca singur dreptate, ca in evul mediu.
Este doar o chestie de timp - balanta nu va putea inclina la infinit in favoarea celor cu pile.

Pentru nemernicul de care povestesti, cred ca merita investitia intr-un set de 4-5 tarnacoape noi-noute, care sa-i fie livrate precum sugereaza imaginea de mai jos. (poza faimosa, deja).
da_joint
Jaffar...nu pot sa cred cata rabdare ai avut sa te tii dupa ala atata...
Eu nu sunt atat de calm....crede-ma daca as fi patit ce ai patit tu...preferam sa imi repar singur masina...insa ce se intampla cu ala...NU POT DETALIA AICI...oricum cred ca se intelege de la sine.... :axe: :Hangman:
....Iar POLITIA ROMANA...care iti sugereaza ce si cum sa scrii in delaratii...

Pentru toti care se simt nedreptatiti de ceva anume...ascultati Bitza...
alex230ro
@Jaffar ai copie dupa proces nu?stii unde sta nu? biggrin.gif :unibrow:
Azeea
QUOTE (jaffar)
corect, bitza rulez !

inca ma gindesc sa depun o plingere si pentru domnul agent care mi-a sugerat insistent ce sa scriu in declaratie.

arde-l pe dobitoc!
Ionut
de kk-t faza...pacat ca nu a filmat vreo camera din aia mirifica... sad.gif
mike.omega
Companiile de asigurari ar trebui sa functioneze azi(ai mei sunt la munca biggrin.gif ). Exista o singura filiala Ardaf in buc?!
io'sŪ
fuck politia romana + toti prostii care au jip
jaffar, imi pare rau sa aud asta, eu nu m-as fi stapanit si i-as fi calcat in picioare pe amandoi.. si pe el si pe navasta-sa daca tipa mad.gif
Robert
QUOTE (jaffar)
incep sa cred ca era mai bine sa-l las sa fuga si sa declar la politie accidentul, sa ramina fara carnet 6 luni.
Daca omul are "pile", putin probabil sa fi fost un scenariu mai bun. Ti-ar fi fost tie aproape imposibil sa demonstrezi ca el a fost cel care te-a acrosat. Cat despre carnet - cu atat mai putin.

De regula, in situatii de acest gen se simte utilitatea unui Casco. Repari pe Casco, iar firma de asigurari se ocupa (poate) sa-l alerge pe nemernic sa-si recupereze cheltuielile.
Din pacate, e imposibil sa faci un Casco avantajos la masinile vechi.
316i
Daca ai semne si pe aripa spate si nu ti le-a scris nenea garcea trebuia sa-l intrebi pe agentul constatator: "bine si daca vita m-a lovit si acolo, eu ce fac?Doar nu raman cu aripa asa!"
Te-a trimis la un service anume? Te-ai hotarat cum iti faci masina, in service sau in regie proprie?
cristic
sincer imi pare rau pt cele intamplate si ma pune pe ganduri ... avem deja o vaga parere ca politistiii/militieni din prahova sunt ceva de speriat dar deja cred ca este un adevar :crybaby:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.