Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand jantele mele
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
ionusunt
alutec 7x15 4x100 et13 made in w.germany tongue.gif
stare buna ,fara gume . revopsite acum ~1an jumate ,una din ele necesita curatare .
jakal
smile.gif)smile.gif)....aia e masina?

ar pica belea ......smile.gif)
ionusunt
aia e smile.gif up pt jante tongue.gif !
alex230ro
Pune si un pret daca vrei sa scapi de ele tongue.gif numar de telefon etc laugh.gif
ionusunt
0765 441 280
bemve_urs_cabrio@yahoo.com
pret pun diseara sa ma gandesc .nu vreau nici sa cer prea mult nici prea putin .undeva intre 200 250 euro .
ionusunt
.......
Sportivu
Up! sunt misto jantele biggrin.gif
ionusunt
up negociabil !
ionusunt
up........schimb cu ceva 8 sau 9 inchi latime pe spate (borbet A ,T ,bs,chiar si bbs oem 15") !!! de 15 sau 16 + - diferenta!
ionusunt
eu le stiu si pe astea...doar ca nu are nici o legatura fatpu ca ei le vand ca si mine cu faptul ca eu accept si schimburi cu modelele alea smile.gif up biggrin.gif
ionusunt
.............................................................................
ionusunt
up!....................negociabil....nu vrea nimeni jante ?
ionusunt
...................................................
ionusunt
up...
Edi_
QUOTE (ionusunt @ Jun 2 2008, 07:31 AM) *
up!....................negociabil....nu vrea nimeni jante ?

Daca as fi avut urs le-as fi luat pe loc, si acum ma mai gandesc daca sa fac un schimb cu un ursulache. wink.gif
ionusunt
ia-l p-al lui nahor ca e si aproape de tine tongue.gif glumesc .
si mie imi plac dar mai mult imi plac bbs....adica pe alea sunt efectiv fixat ..rs sau rm 7.5 fata 9 spatele de 15 ....
ionusunt
................................................................................
.....................................
ionusunt
suuuuuuuuuuuus !
jante bune la bani de jante varza !
mario.b
Daca tot e asa o oferta imi poti spune si mie un pret, ca mai gasisem niste jante oem fagure (daca nu ma insel bbs sau ceva de genul) cum sant pe 5-ar dar in 4 prezoane acum 1 luna la 100 E si vreau sa ma gandesc ce aleg. Multam pentru raspuns. Si up la vanzare
ionusunt
QUOTE (mario.b @ Jun 6 2008, 06:56 PM) *
Daca tot e asa o oferta imi poti spune si mie un pret, ca mai gasisem niste jante oem fagure (daca nu ma insel bbs sau ceva de genul) cum sant pe 5-ar dar in 4 prezoane acum 1 luna la 100 E si vreau sa ma gandesc ce aleg. Multam pentru raspuns. Si up la vanzare

pai am scris mai sus .200 e ultimu pret .jantele sunt in stare ft buna (au fost reconditionate)
ionusunt
..............................................................
ionusunt
................................................................................
..........................
ionusunt
................................................
ionusunt
...............................................up
ionusunt
..........................
ionusunt
vand jante....astea tongue.gif
ionusunt
extrem de negociabil si urgent ! biggrin.gif
ionusunt
party.gif crazy.gif download.gif thumbup1.gif lnr (1).gif celb (4).gif BMW e30 Cabrio.gif
ionusunt
cred ca mai bine le pun la vanzare pe ebay laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.