Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Membri Midnight Racers luati de radar
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
butcky
Stire preluata de pe PRO TV.

Patru tineri, membri ai unui club de curse din Bucureşti, au fost surprinşi gonind spre Craiova cu mult peste viteza admisă. Culmea este că mergeau la o cursă de maşini legală.
Şoferii nu au mai aşteptat să-şi testeze bolizii pe circuitul oficial, aşa că au rămas fără permisele de conducere. V[size=2]itezele au fost īnregistrate īn localitate. Doar şoferii ştiu cu cāt goneau īn afară. Poliţiştii spun că abia s-au ţinut după ei pe drumul dintre Piteşti şi Slatina.

Luaţi la īntrebări, tinerii, membri ai clubului "Midnight Racer Team" din Capitală, au spus că se grăbeau să ajungă la cursele legale din Craiova. Maşinile erau modificate ca pentru competiţie.

Prea puţin le-a păsat că au rămas fără permise de conducere pentru următoarele trei luni. Dovezile primite, valabile pentru 15 zile, le-au permis să participe la competiţie.

http://www.protv.ro/filme/soferi-surprinsi...ile=52930#52930
mario.b
Sa ne pupe in c@r toti ziaristii care sant niste ratati, toate masinile care au o inscriptie de club de curse sant catalogate "bolizi de curse" , daca vad masinile alea facute bine de baietii care chiar au bani li se face rau si cad jos, nu inteleg de ce atata nesimtire pe ei cand vine vorba de raceri, niste m@#%^i. ang (1).gif ang (1).gif
ledocteur
pe mine ma bucura faptul ca s-a uitat tot romanul de rand la stirea respectiva, si acum cand o sa-mi vada masina pe strada o sa fie invidiosi pe "bolidul" meu din 86. laugh.gif destul de penibila stirea, nici n-aveau prea multa viteza asa baietii respectivi. merg altii mai tare chiar in bucuresti... n-aveau ce sa mai dea la stiri. laugh.gif
butcky
Pai unde apari tu ma? Ca nu am recunoscut decat pe fratii TXA si BPR-ul (parca) unsure.gif
ledocteur
QUOTE (butcky @ May 19 2008, 08:42 PM) *
Pai unde apari tu ma? Ca nu am recunoscut decat pe fratii TXA si BPR-ul (parca) unsure.gif

nu apar eu, doar ca e un ursulet acolo si na... seamana ursuletii intre ei... si cum nu tot romanu stie ce are TXA sub capota... ce zice... uite bolidu. era o gluma laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.