Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Scartzait de chedere....
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
Ionut
Acum o saptamana cand era cald afara, am spalat masina si am vazut ca partea de cheder de sus de la usa, pe care se lipeste geamul este un pic murdara....si am luat solutia de spalat geamuri, ca o aveam la indemana si am dat pe toate 4 chederele...ok am zis eu...am terminat de curatzat masina si mi-am vazut de alte treburi...cand dau sa plec, dupa cateva ore constat ca toate chederele mele la orice denivelare scartzaiau ingrozitor....am incercat tot felul de chestii: lapte doina, wd 40, ulei vegetal, silicon....nimic nu merge....nu stiu ce sa le mai fac...ma innebunesc...dati-mi si mie un sfat, care stiti ce sa le fac, ca nu mai suport... cha (2).gif vio (33).gif

Am uitat sa precizez...dupa ce am dat cu solutia de spalat geamuri pe chedere, masina a stat si in soare cateva ore bune...
BBo
Exista un spray pentru tratatarea cauciucului la Bavaria. E vreo 30 sau 40 lei...
Ionut
da?..ia sa dau o fuga sa vad ce si cum...merci... smile.gif
BBo
Da, este inlocuitorul vestitului GummiPflege smile.gif. Mie nu mi-au scartait niciodata geamurile, dar oricum "tratez" toate incheieturile de cauciuc ale masinii o data pe luna si sper sa nici nu am probleme.

Asta e produsul:
Ionut
se pare ca am gasit antidotul....glicerina boroxata....2 lei la farmacie...face minuni pe chedere... smile.gif
Rotti
smile.gif) aia e pt afte
Ionut
o fi si pt afte...dar e buna si pt chedere.. biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.