Help - Search - Members - Calendar
Full Version: e21 al meu
BMWZone > COMUNITATEA BMWZONE.RO > Masina mea
bila_2006
Aceasta e mashina mea......sper sa va placa
shapte
nu prea inteleg ce e cu spoilerele alea blink.gif si ar trebui sa scoti prostiile alea de logan(cotiera si schimbatorul care e cam naspa). Dar per total arata bine ai grija de ea si nu ii face tot felu de tuning-uri de 2 lei, e frumoasa asa cum a iesit din fabrica
bila_2006
QUOTE (shapte @ May 11 2008, 09:45 AM) *
nu prea inteleg ce e cu spoilerele alea blink.gif si ar trebui sa scoti prostiile alea de logan(cotiera si schimbatorul care e cam naspa). Dar per total arata bine ai grija de ea si nu ii face tot felu de tuning-uri de 2 lei, e frumoasa asa cum a iesit din fabrica

nu sunt d logan
05aBi
ce bine arata in pozele 4, 9 si 14 ...
mai bine ai arunca spoilerele alea de nova-supernova si ai lasao originala .. asa cum a facut-o fabrica..
dar daca tii dinadins sa umbli la aspectul masini si sa pui un kit iti recomand sa mergi pe original .. original insemnand BBS, Zender sau alta firma de renume care a fabricat la vremea respectiva kit exterior pentru E21 ..
cred ca 99,9% din membrii forumului ar fi de acord cu mine smile.gif
bafta cu masina ... poate te mai gandesti daca lasi sau nu lasi plasticele alea care tin rolul de spoilare tongue.gif
bila_2006
QUOTE (05aBi @ May 12 2008, 07:42 PM) *
ce bine arata in pozele 4, 9 si 14 ...
mai bine ai arunca spoilerele alea de nova-supernova si ai lasao originala .. asa cum a facut-o fabrica..
dar daca tii dinadins sa umbli la aspectul masini si sa pui un kit iti recomand sa mergi pe original .. original insemnand BBS, Zender sau alta firma de renume care a fabricat la vremea respectiva kit exterior pentru E21 ..
cred ca 99,9% din membrii forumului ar fi de acord cu mine smile.gif
bafta cu masina ... poate te mai gandesti daca lasi sau nu lasi plasticele alea care tin rolul de spoilare tongue.gif

pai nu le mai am puse, le am p ale ei.d unde iau spoilere orginale
claudiu18
Salut!!!!frumoasa masina dar cum sa auzit si vocea forumului:''fara plasticru sau alte maimutareli'' care ai strica
tot farmecul masinii.Am si eu unul din 1978 tot motor de 1600cm,daca mai ai nevoie de inca o masina de piese
a mea este de vanzare.functioneaza perfect si acte in regula.!!!!bafta cu masina,ma bucur ca mai sunt
pasionati de E21 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.