Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ceas consola E23 si actuatoare inchidere
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Mihai_AMD
In cautarea unor piese de e28,am dat paste 2 ceasuri de consola pt e23,unul normal si celalalt cu alte butoane la el,cine stie.. 30ron cel simplu si 50ron cel "complex" biggrin.gif
...si 4 actuatoare pt inchidere centralizata,si de usi,si de portbagaj si de capac rezervor 25ron/buc
Chychy
QUOTE (db85amd @ May 1 2008, 09:23 AM) *
In cautarea unor piese de e28,am dat paste 2 ceasuri de consola pt e23,unul normal si celalalt cu alte butoane la el,cine stie.. 30ron cel simplu si 50ron cel "complex" biggrin.gif
...si 4 actuatoare pt inchidere centralizata,si de usi,si de portbagaj si de capac rezervor 25ron/buc

o poza la ele se poate? daca nu e mare deranjul. merci
Mihai_AMD
CITAT(Chychy @ May 2 2008, 09:16 AM) *
o poza la ele se poate? daca nu e mare deranjul. merci

ops! scuze,am avut impresia ca am upoadat poze cu ele,dar vad ca am uitat sad.gif si nici in PC nu le mia am,o sa fac maine iar
Mihai_AMD
chychy,iata si pojele
Chychy
sunt ok ceasurile. atunci raman ambele ceasuri, actuatoarele si fusta si sa imi zici cat trebuie sa pregatesc sa iti trimit ramburs.
Mihai_AMD
CITAT(Chychy @ May 6 2008, 07:20 AM) *
sunt ok ceasurile. atunci raman ambele ceasuri, actuatoarele si fusta si sa imi zici cat trebuie sa pregatesc sa iti trimit ramburs.

ai PM cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.