Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Intre amintiri si prezent
BMWZone > BMW TEHNIC > Moto-Zone
Tytus
In vara 2007 eram "student" si admiram motociclistii care veneau sa iti vada fostii colegi si instructori, acum in 2008, am fost fericit sa traiesc si eu aceeasi experienta, cu acte legale, ca rider lnr (1).gif

Studentul 2007 biggrin.gif
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment

Riderul 2008 rolleyes.gif
Click to view attachmentClick to view attachment

Astept si alti "studenti" sa dea examenul de "licenta" biggrin.gif
mertan
hop si eu aici.... nu am poze de cand am facut scoala.... dar pun poze cu motoru meu. eu mai am putin pana dau poligonu. ca sala e luata de 1 luna.

butcky
QUOTE (mertan @ Apr 29 2008, 06:09 PM) *
hop si eu aici.... nu am poze de cand am facut scoala.... dar pun poze cu motoru meu. eu mai am putin pana dau poligonu. ca sala e luata de 1 luna.

Ce purcelus te-ai facut! wink.gif
Tytus
QUOTE (mertan @ Apr 29 2008, 06:09 PM) *

Cu cat mai se da metru patrat la Bacau?Te invidiez, a fost mostenire?Il dai personal sau printr-o firma de intermedieri imobiliare?Bafta la vanzare laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Hai spor la examen si sa faci vara pe 2 roti wink.gif

QUOTE (butcky @ Apr 29 2008, 07:56 PM) *
Ce purcelus te-ai facut! wink.gif

Traiul bun conform nikului lui biggrin.gif
mertan
ce sa vand? nu mai vand nimic.
Tytus
QUOTE (mertan @ Apr 29 2008, 11:40 PM) *
ce sa vand? nu mai vand nimic.

Poligonu ma, nu asa ai zis? laugh.gif tongue.gif
mertan
nu inteleg... biggrin.gif
xox
A zis ca dai poligonul... laugh.gif Acu intreb si eu, era un poligon naspa sau de ce il dai? Schimb cu un octogon accepti? tongue.gif

PS: cate laturi are poligonul tau? Al meu are 8, si e relativ nou. Ca nou, poftim to_pick_ones_nose2.gif
mertan
biggrin.gif poligon... adica are mai multe. nu stiu. biggrin.gif
iulian325
mari oameni mici masinarii biggrin.gif

mertzan, spor la vanzare biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

cand aveam scuter imi zicea lumea ca parca sunt un elefant pe bicicleta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
acu as fi ca 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.