INTERCEPTOR
Apr 23 2008, 10:14 PM
a inceput distractia.asta e .daca nu am iubita tre sa mi canalizez energia intr un fel nu.soo restul e fara cuvinte
totul ca la carte
cam atata
mario.b
Apr 23 2008, 10:41 PM
Ai mai multe sanse: te plictisesti, asta e seviciul tau, vrei sa vezi cat curaj ai, masina este a unui prieten care tia salvat viata de curand sau mai faci o masina de vis, toate asta spuse fara rautate, dar se pare ca vei avea muuuuuuuult de munca, iti va lua ceva timp si vei investi multi bani in caz ca este a ta. sper sa iasa si aceasta masina o frumusete. Bafta multa si mult spor la treaba.
ionusunt
Apr 24 2008, 12:50 AM
un fratior pt interceptoru mare

bravo frate iti faci colectie

si buna treaba cu canalizatu energiei pe asa ceva

bafta si cu proiectul asta!
bartro
Apr 24 2008, 07:25 AM
Poate pe asta pui un turbo..?
Mihai_AMD
Apr 24 2008, 08:00 AM
CITAT(INTERCEPTOR @ Apr 23 2008, 10:14 PM)

a inceput distractia.asta e .daca nu am iubita tre sa mi canalizez energia intr un fel nu.soo restul e fara cuvinte
totul ca la carte
succes!
INTERCEPTOR
Apr 24 2008, 04:00 PM
mersi mult .stiu cat este de munca ca nu este prima masina care o fac in felul asta.primul test a fost cu interceptorul eu zic ca el a iesit bine si va iesi si asta la fel sper eu.bani .bani .la dracu cu ei .pt ce muncesc .macar sa am si eu o satisfactie.bani pt mine nu s decat un mod de a mi cumpara piese .altceva pt mine bani nu mai reprezinta.as fi preferat sa mi fac o familie ca ema ......(io s) dat se pare ca dumnezeu vrea sa fiu cu familia mica de fiare.deocamdata asta va manca 2000 2500 euroi:(( munca nu mai zic cata.dat asta este imi place sa intr u in hore grele. este masina mea nu mi a salvat viata ci doar imi salveaza din timpul in care stau trist si mi planng de mila ca mi am pierdut iubita.asa mai am clipe cand mai uit si din ce in ce voi uita si mai mult .sper