Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ursulet cu vitezometru mort
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E30 (ursulet)
raducu
problema : nu mai functioneaza vitezometrul si nici kilometrajul! restul bordului merge!
sa incerc la mufa de la diferential sau.....????
va rog sfaturi sau un topic util
multumesc
georgem
Pentru vitezometru mufa de la diferential, pentru turometru mufa din cutia de viteze. Dar e ciudat sa se intample in acelasi timp, probabil problema e alta.
TiL
QUOTE (raducu @ Apr 22 2008, 08:27 PM) *
vitezometrul si nici kilometrajul!

deci turometrul inca merge...
Verifica mufa din diferential, cablul care intra in ea. Daca nu-i acolo problema, se complica treaba.
316i
QUOTE (georgem @ Apr 22 2008, 09:50 PM) *
Pentru vitezometru mufa de la diferential, pentru turometru mufa din cutia de viteze. Dar e ciudat sa se intample in acelasi timp, probabil problema e alta.

M40 nu are senzor pe cutie ci pe fulia de pe vibrochen.
ionusunt
QUOTE (TiL @ Apr 22 2008, 09:47 PM) *
deci turometrul inca merge...
Verifica mufa din diferential, cablul care intra in ea. Daca nu-i acolo problema, se complica treaba.

in ce sens se complica ca eu am aceiasi problema ...am miscat de fire si nu da semne de viata... unsure.gif
TiL
Pai, nu stiu, poate chiar senzorul, sau in bord contact imperfect sau vre-o intrerupere pe traseu...
Vezi sa nu fie rupt firul chiar inainte de mufa din diferential, ca acolo sta cotit si se poate frange.
haristeas51
verifica siguranta 12 din tablou de sigurante poate arsa.biggrin.gif
mertan
sau schimba ceasurile
mario.b
Si eu am aceeasi problema, dar m-am uitat la toatesiguantele din tablou si nu e nici una arsa + ca nu am mufa la dirential ci doar niste fire si am incercat sa le fac sa prind acolo cu niste papuci rotunzi dar tot nu merge.
sebaa
si daca merge vitezometrul si nu merge kilometrajul?
comisaru
Atunci sunt mari sanse sa fie din bord (ceasuri).
Mihai_AMD
si eu am patit la fel,am probat 3 vitezometre(mici sanse ca toate 3 sa fi fost defecte,inca nu am de la cine sa probez unul de pe o masina pe care functioneaza) si mufa de pe grup e la locul ei,si cred ca acolo unde zicea TiL ca se cuteaza inainte de grup sau pe traseu sa fie intrerupt vreun fir...
ionusunt
mda cred ca aia e
mie numi merge vitezometru ,kilometrajul,iar consumu imi arata minim cand nu calc gazul,NUMAI maxim cand il calc
unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.