Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand piese de e34
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Chychy
am asa: -radiator de racire apa pt diesel-100 ron
-aripi fata-50 ron amblele
-semnalizatoare fata-30 ron amblele
-bord complet albastru-200 ron
-aeroterma cu electrovalve-60 ron
-luneta spate-50 ron
-usa portbagaj-50 ron
-punte fata cu brate, fuzete, telescoape si arcuri-100 ron
-calculatoarele de langa telescopul dr fata pt diesel si senzorul de acceleratie(modelul fata cablu de acc.)-150 ron
-usi complete- deocamdata rezervate
Chychy
nu le vrea nimeni?
georgem
Aeroterma cu electrovalvele s-ar putea sa-mi trebuiasca mie, nu stiu insa cum sa verific daca a mea e in regula, ca nu prea am caldura. Trebuie sa schimb filtrul de polen inainte sa vad daca nu cumva asta e problema, ca nu l-am schimbat niciodata pana acum si nu prea mai baga aer deloc prin gurile de ventilatie.
Mihai_AMD
CITAT(georgem @ Apr 24 2008, 04:53 PM) *
Aeroterma cu electrovalvele s-ar putea sa-mi trebuiasca mie, nu stiu insa cum sa verific daca a mea e in regula, ca nu prea am caldura. Trebuie sa schimb filtrul de polen inainte sa vad daca nu cumva asta e problema, ca nu l-am schimbat niciodata pana acum si nu prea mai baga aer deloc prin gurile de ventilatie.

90% de la filtru e,asa a patit si un prieten la un 520i '92
Chychy
hai lume la piese...se da tot in afara de usi la 500 ron. daca nu le vrea nimeni la banii astia mai bine le arunc la remat.

sarbatori fericite
Chychy
up....inca e valabil......400 ron
andand
sunt eu interesat dar lasa si tu un nr de tel sau suna la 0720263375 daca mai e valabil anuntu
PaulTgMs
Am un e34 Touring din 08/1995 , aripa dreapta fata ai? daca da la ce pret?
monteria
oglinda dreapta este? ma intereseaza sticla ca mi-a spart-o azi un bou...
manole74
Nu cred ca anuntul mai este de actualitate. Daca va uitati la profilul lui chychy, o sa vedeti ca din mai 2008 n-a mai dat pe forum! Succesuri!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.