Help - Search - Members - Calendar
Full Version: De vanzare: E21 323i
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
bartro
Am vazut de vanzare un E21 323i, text anunt cam sune asa:

Vand bmw 323 autoturism, an fabricatie 11/1981, culoare rosu Metalizat, motorizare Benzina, putere 150 CP, kilometraj 200000 km
Radio ; Trapa:mecanica; Jante din aliaj:R 13; Cārlig remorca;
Pret 1800Euro.
tel. 0745815264

Am si ceva poze:
TiL
Foarte frumos
Gabi_323i
e frumusica masina, merita cumparata smile.gif eu sunt mai pretentios
daman
masina asta zace intr-o parcare din cartierul drumul taberei.nu a mai fost miscata de peste 6 luni de zile.acum are numere de buzau.pacat de ea.
TiL
wub.gif
bartro
QUOTE (daman @ Jan 27 2010, 11:06 AM) *
masina asta zace intr-o parcare din cartierul drumul taberei.nu a mai fost miscata de peste 6 luni de zile.acum are numere de buzau.pacat de ea.

Pune un biletel..
daman
daca ai sti la cate masini am pus bilet....am inteles ca propietarul sta intr-unul din blocurile de langa parcare
fistaccio
l-am vazut si eu, e la valea argesului, are nr de buzau, dar parca acuma are si praguri zender, si nu mai are tiganiile alea cu GTI
bartro
Masina era ok atunci cand am vazut-o eu, mai putin lonjeroanele care erau pancake. Mergea ok. Cica a pus abtipilde cu GTI si 1,6 ca sa duce in eroare alti soferi in legatura cu puterea masinei. Motor era de 2,3 dar de E30, ala original avea bloc crapat.
05aBi
CITAT(bartro @ Jan 29 2010, 09:30 PM) *
Masina era ok atunci cand am vazut-o eu, mai putin lonjeroanele care erau pancake. Mergea ok. Cica a pus abtipilde cu GTI si 1,6 ca sa duce in eroare alti soferi in legatura cu puterea masinei. Motor era de 2,3 dar de E30, ala original avea bloc crapat.

Aiurea, dupa ce ca sunt putine mai sunt si cum sunt ...
bartro
QUOTE (05aBi @ Jan 29 2010, 10:20 PM) *
Aiurea, dupa ce ca sunt putine mai sunt si cum sunt ...

Chiar era un 323, nu a pus motor de E30 asa de fun, am mai auzit ca blocuri de 3,2 de pe E21 erau sensibile. Masina pe langa abtipilde, tobe si lonjeroane era chiar ok.
05aBi
Pai cam asta ar fi tot farmecul la un e21 323i, ca atunci cand deschizi capota sa gasesti 2.3 k-jet, cel putin dupa parerea mea. Si oricum, la o masina veche conteaza foarte mult tabla, piese gasesti ... asta referitor la lonjeroane. Dar cred ca stii mai bine decat mine lucrurile astea. smile.gif
bartro
Avea inca K-jetul, a pastrat chiulasa cu tot parca.
Lonjeroane se schimb, asa e. Nu stiu cum e aici, in Olanda nu ai voie sa le sudezi/repari la, doar inlocuire totala.
05aBi
CITAT(bartro @ Jan 29 2010, 11:24 PM) *
Avea inca K-jetul, a pastrat chiulasa cu tot parca.
Lonjeroane se schimb, asa e. Nu stiu cum e aici, in Olanda nu ai voie sa le sudezi/repari la, doar inlocuire totala.

La noi se mai repara cu folie de staniol sau ziar urmat de un strat modest de chit. laugh.gif
Rotti
da sau carton de oua
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.