Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand piese e28, e30
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
Edi_
-instalatie clima completa de pe e28 524td model american-500 lei

-planetara de pe e28 524 td- 100 lei

-far- sticla de la faza scurta e putin crapata, faza lunga intacta si lipsesc niste suruburi de prindere-70 lei

-discuri de frana fata pline(nu ventilate) noi pt e28- 170 lei

-radiator de ulei de pe e30 324td- 100 lei

-filtru motorina pt 524td- 40 lei

-filtru benzina e28 520i jetronic si celelalte maruntisuri- le donez

Preturile sunt discutabile, vreau sa eliberez balconul pt ca nu mai am loc, iar daca td-ul il vand cuiva de pe forum ii ofer gratuit aceste piese impreuna cu un set de anvelope noi de iarna Y! messenger: orbanedgar, tel 0749260860
lucian
QUOTE (Edi_ @ Apr 16 2008, 12:33 AM) *
-instalatie clima completa de pe e28 524td model american-500 lei

-planetara de pe e28 524 td- 100 lei

-far- sticla de la faza scurta e putin crapata, faza lunga intacta si lipsesc niste suruburi de prindere-70 lei

-discuri de frana fata pline(nu ventilate) noi pt e28- 170 lei

-radiator de ulei de pe e30 324td- 100 lei

-filtru motorina pt 524td- 40 lei

-filtru benzina e28 520i jetronic si celelalte maruntisuri- le donez

Preturile sunt discutabile, vreau sa eliberez balconul pt ca nu mai am loc, iar daca td-ul il vand cuiva de pe forum ii ofer gratuit aceste piese impreuna cu un set de anvelope noi de iarna Y! messenger: orbanedgar, tel 0749260860

vreau eu filtru de benz. si butonul pt. oglinzi el. cat vrei pe ele?
TiL

Ce suruburi lipsesc, la faza lnga sau faza scurta?
Il vreau doar pe cel de faza lunga.
Mihai_AMD
semnalul de aripa ce bani?e de stanga parca nu?
ps:lucian,daca ajungi sa iei filtru de benzina,ia si mie semnalul de aripa si de descurcam noi
lucian
QUOTE (db85amd @ Apr 16 2008, 08:50 PM) *
semnalul de aripa ce bani?e de stanga parca nu?
ps:lucian,daca ajungi sa iei filtru de benzina,ia si mie semnalul de aripa si de descurcam noi

filtru nu mi-e bun, in schimb o sa iau butonul pt. oglinzi
astept sa se hotarasca si Til sa facem un pachet-asa am vb. cu Edi.
daca e ti-l iau, no prob.
Edi_
Eu as fi cel mai fericit sa trimit toate piesele pachet cuiva din Bucuresti, chiar daca nu are nevoie de toate piesele si sa imi dea banii in timp pe restul pentru ca in mures nu sunt decat 5 e28-uri si mai toate sunt cam varza, la fel si proprietarii asa ca nu prea am cui sa le vand pe aici. In felul acesta nu s-ar pierde bani cu curieratul si ar putea sa-si ia fiecare ceea ce-si doreste mult mai usor.

PS: discurile de frana sunt ATE noi pt fata, pline si le dau sub pretul pietei.

Semnalizatorul e de stanga...si pt tine Daniel, este gratuit.

Totodata ma gandeam sa scot si anvelopele Nokian Hakkappeliita II de iarna(M+S) la vanzare- 4 bucati destul de noi(rulate cam 4000km). Pretul de nou cu discount pt toate 4 a fost de 1100 lei, pretul de acum- 700 lei. Sunt 185/70/14 si au o aderenta f buna. Poze cu ele sunt in anuntul meu cu td-ul.
TiL
Mda, cel mai bine le pui la pachet pe toate, sa facem lista smile.gif Cred ca eu o sa platesc cel mai mult la taxa de curier. Problema e ca db85amd nu-i chiar din Bucuresti.
1. farul de faza lunga sau toate farurile pentru mine.
Edi_
Atunci mai astept cererile voastre si apoi le trimit lui Til superstition.gif
Mihai_AMD
CITAT(TiL @ Apr 17 2008, 11:57 AM) *
Mda, cel mai bine le pui la pachet pe toate, sa facem lista smile.gif Cred ca eu o sa platesc cel mai mult la taxa de curier. Problema e ca db85amd nu-i chiar din Bucuresti.
1. farul de faza lunga sau toate farurile pentru mine.

nu-i pr ca de la tine il iau eu
Mihai_AMD
CITAT(db85amd @ Apr 17 2008, 01:06 PM) *
nu-i pr ca de la tine il iau eu

s-a rezolvat,mi-l pune edi prin posta
MeHigh
mai e instalatia de AC?
Edi_
QUOTE (MeHigh @ May 15 2008, 02:00 PM) *
mai e instalatia de AC?

Cred ca am sa dau toate piesele la Alex Ratoi, intrucat imi cumpara masina zilele astea, asa cum am promis in postul meu cu masina de vanzare.
Edi_
Gata, masina este in posesia lui Alex Ratoi, daca vrea cineva piesele sa ia legatura cu Alex pentru ca la el sunt toate.
Mihai_AMD
CITAT(Edi_ @ May 18 2008, 07:55 PM) *
Gata, masina este in posesia lui Alex Ratoi, daca vrea cineva piesele sa ia legatura cu Alex pentru ca la el sunt toate.

si semnalul de aripa? huh.gif sad.gif
reactor_share
Cred ca acum, e pe la mine, semnalul de aripa!
Inca nu am dus din masina, tot ce am luat de la Edi. Am sa vad ce am prin sacose si sacosele, ca mi-a umplut portbagajaul.
Edi_
QUOTE (reactor_share @ May 20 2008, 12:04 AM) *
Cred ca acum, e pe la mine, semnalul de aripa!
Inca nu am dus din masina, tot ce am luat de la Edi. Am sa vad ce am prin sacose si sacosele, ca mi-a umplut portbagajaul.

Yepp, trimite-i omului semnalul daca poti... td-ul oricum nu are semnal pe aripa
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.