Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand amiralul...
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
Sportivu
Il vand, e prea mare pentru mine. Stiu ca unii din voi or sa-mi umple congelatorul de carne, dar, va rog faceti-o in gand. Ce sa zic, 732i, 1982, 3200 cmc, 197 Cp, trapa, inchidere, etc. Stare buna, un proiect ideal pentru cineva cu mai multi bani ca mine, si cu mai multa rabdare. Eu doresc sa ma reprofilez la un bmw mai mic, accept si schimburi cu alte bmw-uri si nu numai. Pretul de vanzare: este cel cu care am cumparat si eu masina, adica 1200 E, nici mai mult nici mai putin. Sunt proprietar, are numere de B, acte in regula, taxe la zi.

0720389750, catalin@altfelnet.ro

ionusunt
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

care sunt problemele ? smile.gif
Rares
QUOTE (ionusunt @ Apr 15 2008, 03:27 PM) *
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

care sunt problemele ? smile.gif

Banuiesc ca taxele... 3000 impozit.... Nu e o suma extraordinar de mare, dar totusi e ceva...
TiL
Problemele majore la masina aia sunt undeva intre volan si tetiera biggrin.gif
Mai sunt unele dar se rezolva, vointa sa fie. Pacat ca am investit atata munca si bani in masina mea ca o luam fara sa stau pe ganduri, chiar daca impozitul e cat e.
Sportivu
probleme majore nu sunt....iar impozitul este 1900 de lei, NU 3000 smile.gif

LE: ionusunt, scuze ca nu am rapuns, credeam ca e altcineva (o gagica) biggrin.gif
Rares
QUOTE (TiL @ Apr 15 2008, 03:36 PM) *
Problemele majore la masina aia sunt undeva intre volan si tetiera biggrin.gif
Mai sunt unele dar se rezolva, vointa sa fie. Pacat ca am investit atata munca si bani in masina mea ca o luam fara sa stau pe ganduri, chiar daca impozitul e cat e.

Ti-ar sta bine de la un M21 la un M30B32...
TiL
Boer!
Problema-i ca orice masina as lua, as investi alti bani s-o fac ca pentru mine, plus impozit. Si-apoi cine-mi cumpara E28-ul?
haifisch
mellow.gif no comment
ionusunt
QUOTE (Rares @ Apr 15 2008, 03:36 PM) *
Banuiesc ca taxele... 3000 impozit.... Nu e o suma extraordinar de mare, dar totusi e ceva...

era 2800 la 4.6 deci la asta cred ca vreo 1000 1500 ron
LE : 1900 am vaz acuma ...multisor...sa vedem smile.gif tongue.gif
io'sŪ
eu nu inteleg... de ce ai mai luat-o daca dupa ~1 luna vrei s-o vinzi? sad.gif
xox
QUOTE (haifisch @ Apr 15 2008, 04:32 PM) *
mellow.gif no comment

+1
Sportivu
Dupa cum a spus si Til, problemele masinii sunt intre volan si tetiera biggrin.gif Am cheltuieli mari, imi fac garaj....etc. Va rog, let`s stick to the topic.
Sportivu
Se poate inchide topicul, nu mai vand nici un septar. Nu vreau sa regret o viata intreaga dupa aia (cum regret E12-le), ca nu mai gasesc asa masina. stiu, sunt nebun, ciudat, dar...fiecare are momentele lui de ratacire biggrin.gif
io'sŪ
hai ca inchid topicul, daca te razgandesti anunta echipa moderatoare sa-l redeschida wink.gif
io'sŪ
CITAT(io`s @ Apr 17 2008, 10:06 AM) *
hai ca inchid topicul, daca te razgandesti anunta echipa moderatoare sa-l redeschida wink.gif

se redeschide la cerere
Sportivu
Up, 1200 E + piesele cu care a venit masina : ceasuri de bord, aripa fata dreapta, discuri + etriere + usa sofer, geamuri, vas expansiune, stopuri.

Separat se vand urmatoarele: Arcuri + amotizoare, Stopuri impecabile, Spoiler BBS, Jante RIAL 17".

Cine o vrea cu totul, 1500 E.
Sportivu
LE: Jantele Rial 17" 8.5 J, ET 13, michelinuri destul de uzate, dar mai merg prin oras: 700 RON
Arcuri si amortizoare: 200 RON
Spoiler BBS: 200 RON

Restul se dau cu masina, in pretul masinii (1200)
nmg
Hai ca m-ai zapacit ....
Sportivu
nu incepeti cu din astea. nu o dau de bucurie....
Chychy
amortizoare fata sau spate? se poate o poza cu spoilerul? si as avea nevoie de senzorul de nivel din vasul de expansiune daca ai. merci

ps: stopurile cat fac?
Sportivu
Amortizoare spate + arcuri SPATE: 200 RON.
O poza cu spoilerul si stopurile ai sa gasesti aici : http://bmwzone.ro/forums/index.php?showtop...60&start=60
Am vasul de expansiune cu totul, iar stopurile, sunt 200 de RON
Chychy
iti ofer 500 ron pt toate. de mai mult nu dispun. si pe astia o sa ii cr imprumut. ce zici?
Sportivu
fara 800 de roni nu pleaca de la mine, sorry
io'sŪ
ohmy.gif

ohmy.gif

si cand ma gandesc ca am dat juma de masina la "donatii" ............................
Sportivu
cer cat am dat si eu...nici un cent mai mult. + ca spoiler bbs si stopuri nu prea gasesti cu una cu doua, asa ca pretul e fair. In fine... let`s stick to the topic.
Sportivu
Up! daca nu-l ia nimeni in curand, il duc la Pitesti in garaj (ca garajul e aproape gata) si nici ca mai pleaca de la mine vreodata. Cel putin pana acum numai pomana mi s-a oferit pe masina
Sportivu
1000 E cu tot ce am la ea, jante, arcuri+amort, spoiler BBS, absolut tot ce am la ea. UP! urgent
lucian
QUOTE (Sportivu @ May 1 2008, 08:48 PM) *
Up, 1200 E + piesele cu care a venit masina : ceasuri de bord, aripa fata dreapta, discuri + etriere + usa sofer, geamuri, vas expansiune, stopuri.

Separat se vand urmatoarele: Arcuri + amotizoare, Stopuri impecabile, Spoiler BBS, Jante RIAL 17".

Cine o vrea cu totul, 1500 E.

sal,

ai o poza cu jantele?
Sportivu
Salut. Din pacate masina este ca si vanduta cu toate piesele pe care le am la ea. Sa speram ca seriozitatea este cuvantul de ordine pentru cumparator.
Sportivu
In continuare de vanzare. Urgent, ca mi-am gasit E28 frumos

1000 E, cu tot ce am la masina.
Sportivu
Se poate STERGE! Saptamana asta mai vine un septar in ograda, si din doua o sa fac unul frumos foc.
ionusunt
esti un nebun ! peste 2 saptamani le vinzi pe ambele nu ? laugh.gif
Sportivu
Nu sunt nebun. In fond, daca vreau, le dau si foc, ca-s ale mele, nu? biggrin.gif

Vara asta ma ocup cu Mihai de masini, sper ca pana-n toamna sa fie totul gata.
TiL
QUOTE (Sportivu @ May 21 2008, 05:01 PM) *
In fond, daca vreau, le dau si foc, ca-s ale mele, nu? biggrin.gif

Caz in care, din nou, nu esti nebun sarcastic_hand.gif

biggrin.gif
Mihai_AMD
CITAT(Sportivu @ May 21 2008, 04:01 PM) *
Nu sunt nebun. In fond, daca vreau, le dau si foc, ca-s ale mele, nu? biggrin.gif

Vara asta ma ocup cu Mihai de masini, sper ca pana-n toamna sa fie totul gata.

esti cel mia nehotarat om care il cunosc lgh (12).gif
asa sa ne ajute dzeu,sper si eu ca vara asta sa facem ceva mai frumos din e23 asta,in primul rand o sa-i punem niste jante pe masura laugh.gif
Sportivu
abia astept sa ne apucam de trebshoara biggrin.gif
stecherro
doamne ce pret!! dry.gif asa masina la pretu ala??...doamne de cand caut asa ceva si nu gasesc sad.gif..dak mai stiti careva un 7-ar frumos pana in 1800-2000 dati-mi va rog un privat!multumesc wink.gif
Sportivu
QUOTE (Sportivu @ May 21 2008, 12:08 PM) *
Se poate STERGE! (..)

+1 biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.