@Kali:
Pana la NOS, compresor sau turbina e cale lunga.. In primul rand ca nu am banii pentru o asa "investitie".. incerc sa "carpesc" pe unde se poate
In afara de chip si tobe ar mai fi:
- 4 amortizoare stock/sport - am inteles ca alea sport ar merge cu arcurile normale; oricum nu mai vreau sa o cobor nici macar un cm.. deja e mult prea joasa pt gustul meu (cateodata imi mai place sa fac si un pic de "off-road" cu masina, cred ca m-as impusca daca ar avea garda ca cea a lui Calin325

)
- un set de frane mai bune decat astea stock - nu ma plang, masina franeaza perfect, probabil ca un set Ate OEM nou + discuri noi ar fi la fel de bune pentru o utilizare "normala"; oricum nu o sa ma duc cu ea pe circuit, poate doar pentru o tura..
- un LSD depe un 325is
- un ambreiaj mai tare sau unul nou stock
- jante & gume de vara
- serpisori depe un M3 de 3.0l - cred ca se potrivesc, am inteles ca sunt singurii care chiar conteaza pe partea de evacuare
- admisie separata pe fiecare cilindru (tot depe un M3, nuh?)
- (poate) o axa cu came mai sport.. chiar mi-ar placea sa vad cum se comporta masinuta ta cu o astfel de axa..
Daca nu fac toate astea de mai sus nu se merita supra-alimentarea.. masina trebuie sa fie perfecta dpdv tehnic si upgradata complet la nivelul performantelor motorului
Din cate am citit, NOS-ul nu poate fi folosit decat la turatii mari (>4000rpm) si in ultima treapta de viteza (sau am inteles io gresit)
Prefer sa am o masina care se comporta "mediu" tot timpu', decat una care e racheta de 10ori/butelie
@Sorin:
Cred ca masina poate scoate 8.0" in situatia in care e acum.. io am scos cam 8.5", dar nu am plecat chiar perfect..
Daca skimb benzina, chip-ul si tobele, cred ca se mai poate scoate inca minim 0.5", deci sub 7.5" pt cazul ideal de "utilizare"