Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Stitri pentru cine care conduce o masina non-euro
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
bartro
http://www.protv.ro/stiri/social/jumatate-...t-din-2011.html

Deci la gunoi cu toate vechituri!

Chiar, fac un poll se vedem cum stam aici cu poluare.
05aBi
pai daca asa sta treaba trebuie sa ne dotam masinile cu motoare de generatie mai noua ... mad.gif
apropo .. ce norma de poluare are un m20b20 l-jetronic ?
bartro
QUOTE (05aBi @ Apr 12 2008, 12:22 PM) *
pai daca asa sta treaba trebuie sa ne dotam masinile cu motoare de generatie mai noua ... mad.gif
apropo .. ce norma de poluare are un m20b20 l-jetronic ?

Non-euro daca nu are sonda lambda. Nu prea stiu daca pot sa faci o reclasificare, baniuesc ca da. A mea e euro-1 dar nu este trecut ca atare in talon, ca cand a fost importat in Romania RAR nu stia ce e ala norma Euro smile.gif
ionusunt
la gunoi cu baietii din guvern.deci daca se intampla asta ,mergem frumos in fata la palat (cel putin eu ma duc ) si facem cerc ,burn ,liniute ,turam motoarele ,luam cateva catalizatoare si le vandalizam cu batele ......a si neaparat sa fie cu noi un trabant tongue.gif ca ala papa si ulei smile.gif)
uwe
tot ce inseamna e30 este non euro
poti sa pui motor generatie 2008 si tot non euro va fi......
asa gandesc ei "caroseria este non euro"

super tare nu????????

si totusi fabricantul da un 318IS (ursul meu) cu norma de poluare euro1

sunt curios ce va fi....
ionusunt
QUOTE (uwe @ Apr 12 2008, 04:40 PM) *
asa gandesc ei "caroseria este non euro"

pai da ..ca doar caroseria polueaza ...nu motorul laugh.gif si rulotele polueaza ? laugh.gif
io'sŪ
mi se pare CEA MAI MARE ABERATIE asta, nu cred ca va sta in picioare, e aruncata sa scape toti cei care au junghiuri de dacii sau ce cazane de masini au, cat mai repede de ele, nu poate obliga nimeni pe nimeni sa renunte la masina pe care O IUBESTE (asta daca se incadreaza dpdv tehnic)

ganditi-va numai, ce va face tiriac senior cand va trebui sa arunce la fier vechi toate masinile de colectie pe care le are, adica cateva milioane de euro sad.gif

eu am E4, dar sufletul meu e undeva la non euro sad.gif

si da, euro 1 nu e recunoscut in rro, adica NU EXISTA pentru rromania, de la non euro se trece direct la euro 2..... o idiotenie
TiL
Cred ca in cel mai rau caz vor forta ca pe masinile non euro sa se puna catalizatoare... dar e posibil lucrul asta la orice motor? La carburatie?
bartro
QUOTE (TiL @ Apr 13 2008, 11:49 AM) *
Cred ca in cel mai rau caz vor forta ca pe masinile non euro sa se puna catalizatoare... dar e posibil lucrul asta la orice motor? La carburatie?

Pe carb nu, la injectie numai cand are vreo sonda lambda functional. Altfel supraincalzeste catalizator, daca primeste prea multe benzina.
io'sŪ
ba eu am vazut masini NOI (bine... acum mult timp, sa zic vre-o 12-14 ani) care erau cu carburator si aveau catalizator wink.gif, KIA daca nu ma insel
manole74
Ca si primele Skode, de dupa venirea VW- Favorit(Forman).......
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.