Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vand 2 masini inscrise ro un e34 si un e30
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Vanzari/cumparari BMW
mayer_maryus
masinile sant ale unui prieten, cateva detalii cam ce am vzt:

e-34 e din 90 4xgeamuri, ac, inchidere, alarma, angel, jante E39, alb, motor 2,5 12valve inscris ro
E30 din 86, 4usi, negru, si nu stiu ce ar mai avea nu am stat sa-l studiez... inscris ro

mai are un e34-525ix an 94 scaune recaro ,2xtrape, geamuri el fata, pilot, ceasuri cu 260 si comp in ele ,se ridica de spate, visiniu, break pe nr de germania, cam atatea am vzt la el:D la 1800 de euro

o sa revin maine cu poze:D
MeHigh
nici un TDS neinscris pt mine sad.gif
alex230ro
ete autovit tongue.gif

http://www2.autovit.ro/vs2cautaauto.php?su...+++Cauta+%21+++
sunt chiar 2 tds-uri
around the world
salut poti da mai multe detalii despre urs te rog ? ce motorizare ? cati km ? cum sta cu tabla ?
mayer_maryus
QUOTE (around the world @ Apr 11 2008, 03:15 PM) *
salut poti da mai multe detalii despre urs te rog ? ce motorizare ? cati km ? cum sta cu tabla ?

masina nu este a mea, de aceea nu prea stiu ce sa-ti zic.... motor 2.0 12 v, pe tabla sta bine (sau asa se vede)
km...chiar nu stiu mo
cel mai bine o vezi......

o sa incerc sa fac poze la toate masinile zilele astea
mayer_maryus
QUOTE (mayer_maryus @ Apr 15 2008, 12:59 PM) *
masina nu este a mea, de aceea nu prea stiu ce sa-ti zic.... motor 2.0 12 v, pe tabla sta bine (sau asa se vede)
km...chiar nu stiu mo
cel mai bine o vezi......

o sa incerc sa fac poze la toate masinile zilele astea

inca un 520 de vanzare negru acte italia 2.024v. clima, 4xgeamuri, alarma, inchidere, etc.....1800e
geamuri klare faruri+proiectoare (se vede beton noaptea )
haifisch
un pret la e30 se poate?
mayer_maryus
QUOTE (haifisch @ Apr 15 2008, 04:34 PM) *
un pret la e30 se poate?

0722832984 catalin il cheama, vb cu el direct, nu-mi place sa fiu intermediar cand e vb de bani biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.