Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Drag race - categoria usoara
BMWZone > BMW GENERAL > BMW Bar
Pages: 1, 2
kali
cine pe care ?
eu am votat : E36 biggrin.gif
alex230ro
Vladutz biggrin.gif l-am votat pe el pt ca in mod normal ar trebui sa castige tu ai decat 7 cai in pus fata de el iar el este mai usor smile.gif.Later edid:6 cai si 200 kg in plus deci cred ca el e in fata biggrin.gif .Pe ce distanta(viteza) va dati?
kali
eu sunt ok cu orice distanta/ viteza, desi cred ca sunt avantajat daca ne dam pe distanta/ viteza mai mare - acolo unde conteaza mai mult caii putere in plus ...
florin83
eu am votat cu Kali.. stiu ca datele sunt in favoarea lui Vlad.. biggrin.gif
Ionut
cand e cursa??? nu de alta dar cred ca or sa fie la egalitate... biggrin.gif
alex230ro
Da ai dreptate ma uit pe datele tehnice si esti uluitor de aproape de el
avem E30 316http://www.autoweb-france.com/index.php?ru...how=2227&pr=BMW
si E36 316compact(model pana in 99)http://www.autoweb-france.com/index.php?ru...how=2173&pr=BMW

Performantele sunt foarte apropriate cam 0,5 sec maxin diferente,pe 400 m esti in fata dar la 1000 m se pare ca ar fii el in fata?
Later edit:o sa mai fac un poll 323E30 vs 325E36 je versus Iulika biggrin.gif
316i
Sunt in top. Oau. biggrin.gif
Daca vrei ne gandim, unde,cand, cine da startul si ne dam, nu e nici o problema. :nod:
alexandru_83
Am votat E36 pentru cu desi E30 e mai usor cred ca i-au mai marit cativa cai cu timpu smile.gif
kali
QUOTE (316i)
Sunt in top. Oau. biggrin.gif  
Daca vrei ne gandim, unde,cand, cine da startul si ne dam, nu e nici o problema. :nod:

pai tb sa fie urmatoarea intilnire - si ne "fofilam" pe Vitan :ninja:
toata chestia sa nu fie ud/ zapada / gheata - ca atunci chiar n-are nici un sens (am Pirreli Snowsport 190 tongue.gif - inca mai au ciucurasii de cauciuc nou ...)
Ionut
orice ai avea, tot e30-ul va fi in fata... biggrin.gif
kali
QUOTE (Ionut)
orice ai avea, tot e30-ul va fi in fata... biggrin.gif

asta doar daca ne dam in cerc, dupa ce il prind din urma ...
io'sŪ
am votat e 30 putere aproximativ egala+greutate muuuuuult mai scazuta
George77
Eu am votat cu E30 cred ca nu o sa mergeti mult timp peste 140-150km/h ca sa se vada diferenta de coeficient aerodinamic unde clar e36 iese castigator
316i
QUOTE (alexandru_83)
Am votat E36 pentru ca desi E30 e mai usor cred ca i-au mai murit cativa cai cu timpu smile.gif

Ia fii atent la poza asta si zi-mi cati cai sunt pe banca de rezerve. :badgrin:
http://www.bimmer.ro/forum/upload/107.2hp_148.jpg
kali
o sa pun si eu poza de pe dyno (n-am mai luat-o cu mine aseara), la mine puterea max = 113CP la 5600rpm, iar cuplul, aproape constant 160Nm intre 2.500 si 4.500 rpm .. pe asta, si pe cutia de e36 ma bazez ... alfel, n-as avea absolut nici o sansa ...
florin83
cred totusi ca pana in 100 o sa fie vlad in fata, iar dupa o sa il ajunga chiar o sa il depaseasca kali.
are de partea lui motorul mai mare, cuplu mai mare, cai mai multi, aerodinamica mai buna.
da_joint
Clar e30...pana pe la 100....de acolo cred ca va trece e36 in fata...
316i
Hm...Kali are cu ~6hp mai mult si 11Nm mai mult decat mine, asta la partea bruta de comparatie a cifrelor.
Ce tine de restul eg. cutie scurta, graficul de cuplu, etc. se va vedea la momentul potrivit. :nod:
haifisch
eu l-am votat pe vladut....a lui e mai usoara....dar imi e teama ca pe la final aia 6 cp a lui kali o sa isi faca prezenta
Sorin
vladut .... sorry to say.... ce o sa ti-o mai iei laugh.gif
io'sŪ
va fi o cursa interesanta!

sa nu carecumva sa o faceti fara sa postati aici cand, ca va ia mama dreaq daca nu vad si eu! :unibrow:
kali
QUOTE (Sorin)
vladut .... sorry to say.... ce o sa ti-o mai iei laugh.gif

zici asta dupa drive-testul de dimineata ? biggrin.gif
316i
Sorin, vezi ca tu n-ai mai mers cu a mea cam de la inceputul verii. smile.gif Adu-ti aminte de citatul tau preferat. biggrin.gif
florin83
cred ca pe la primavara o sa fie cursa..
Darren
E36, din principiu.
kali
QUOTE (Darren)
E36, din principiu.

imi place principiul asta smile.gif
mertan
ha. egal. eu zic ca rezultatul va fi si din cauza diferentialul.
da_joint
mi-am schimbat optiunea.....desi as vrea sa castige e30 ....kred ca a lui Kali ii va da rusine....e mult mai noua...si pare ca inca vorbeste germana bine.....
florin83
o cursa pe care nu o s-o mai vedem sad.gif

hehe... egalitate de voturi biggrin.gif
kali
ce sa-i faci, daca m-am "ingrasat" ...
316i
Umflatule. biggrin.gif
kali
te astept sa te ingrasi si tu - si sa schimbi categoria smile.gif
akajohn
cred ca ar bate Kali... diferentialul si restul imbunatatirilor la e30 maxim ii vor da un avantaj pana la prima suta dar in rest nu poate rezista... daca nu a bagat vre-un chip micut sau naiba stie ce modificare pe la motor nu prea re cum sa bata...

suplimentar masina lui kali e mai noua (are mai multi cai acasa), are si o aerodinamica mai buna care la viteze mari conteaza mult si suplimentar are si un cuplu mai bun...
Sorin
te face vladut daca scoti "siguranta" biggrin.gif :unibrow:
kali
QUOTE (Sorin)
te face vladut daca scoti "siguranta" biggrin.gif   :unibrow:

mai bine isi pune si el "siguranta" ...
fara sig mai am numai 91CP - ce sa-i fac ... dar dupa ce imi pun by-passul ar putea fi o reeditare de categorie usoara smile.gif
316i
Din august oricum schimb categoria si trec la 1.8. laugh.gif
da_joint
QUOTE (316i)
Din august oricum schimb categoria si trec la 1.8.  :lol:

wow...atunci sa te tii
alex230ro
Surprize ,surprize,surprize...... :unibrow:
316i
Da, o sa incerc sa bag niste steroizi in el, poate mai capata curaj. biggrin.gif
Sorin
curaj pt compresor degeaba dar pt un 2.3 se gaseste ::unibrow::unibrow::unibrow::cool:
n3o
poate merge pe un turbo sau poate chip + axa cu came+intake+serpisori si tobe :unibrow:
316i
E lasa, 2.3 acum, compresor mai incolo. laugh.gif
alex230ro
Sa vedem, pana in august mai e laugh.gif
316i
Exact, timp suficient sa-l fac in liniste si pace fara sa ma grabesc. biggrin.gif
mertan
[color=#FF0000][/color]am si eu o intrebare.... poate e penibila... dar eu nu stiu... e30 are motor de 1.6 si 105 cai... nu e acelasi motor cu cel de pe pisika??? sau ala de ep pisika e cipat si mai are inca 10 cai???
Darren
Pe pisica nu exista motor de 1.6 cu 115cp. exista de 1.8, modelul M43 cu 115cp. M40 de pe pisica are ca pe urs 105cp.
n3o
ciudat este k tot 316 se numeste si ala cu motor de 1.8 pe pisik
florin83
a lu darren se numeste 318i din cate stiu eu... :dis:
316i
Pe compact a fost 316i cu motor de 1.9. Cum are Kali.
florin83
pai ala e motorul nou, care e si pe e46..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.