Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Vand motor Bmw 2.8 M30
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
blk
Vand motor Bmw 2.8 M30, de pe E28.L-am luat de la Interceptor (el poate sa confirme mai mult decat mine ca motorul este ok) printr-un prieten, aveam planuri sa il pun pe un e21...dar au intervenit alte probleme.in cazul in care exista posesori de rechin e21 care vor sa faca acest swap ii pot ajuta cu sfaturi/directionari.Motorul se afla in Bucuresti in zona Colentina.Pretul este de 300E.In pret intra motorul cu debitmetru,calculator si alte anexe.Precizez faptul ca nu am cutia de viteze dar pot ajuta eventualul cumparator (costa cam 200-300 ron).Astept oferte, vreau doar sa recuperez banii investiti...

Telefon : 0726 125 430

NU IL VAND PE BUCATI!
TiL
Saracu motor cati proprietari a avut dupa ce a fost dat jos de pe masina... Succes la vanzare! Are Interceptor un filmulet in care l-am turat scurt la 4000 si n-am vazut fum in spate, doar abur.
INTERCEPTOR
pacat de motorul ala .e un motor bun:(
eu nu am pe ce sa il pun ca nu il vindeam.

am vb cu un amic e interesat.te va suna el
blk
multumesc pentru aprecieri.nu l-as da sincer sa fiu.....dar asta e.......m-am bagat in ceva prea complex.....acum sper doar sa nu fie paguba prea mare......

actualizare pret : 10 mil
blk
UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
blk
uppppppp.....chiar nu il vrea nimeni ? sad.gif
blk
pacat........... sad.gif
blk
9 mil ? :-s nu il mai pot tine mult.....de pomana il vreti?
blk
8 milioane???????????????????????????????? cu banii astia nici bicicleta nu va luati
blk
VANDUT!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.