Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar jante 17 M Paket
BMWZone > PIATZA BMWZONE.RO > Piese sau accesorii BMW > Vanzari
alexandru_83
cauciucurile si jantele sa fie in stare ff buna smile.gif
io'sŪ
cauta cu incredere pe ebay.de, mai mult ca sigur gasesti si in pret ft bun fata de rro
alexandru_83
Sincer sa fiu nu am cumparat niciodata de pe ebay.Cam cat ma duce transportul la ele?
io'sŪ
pai.. depide cum trimite
nu ar trebui sa sara de max 120 E daca au si cauciucuri montate si cumperi set complet jante/cauciucuri

ca ex iti pot spune cat m-a costat pe mine transportul si am cumparat 2 seturi de roti de pe ebay.de

1: set roti iarna (jante + cauciucuri) 120E shippingul
2: jantele ACS (numai jante) 50 E shippingul

incearca totusi sa gasesti ceva sa poti plati prin paypal, e mai sigur, insa daca vanzatorul are multe feedbackuri (de la cateva sute in sus) si sunt ~100 pozitive poti plati si prin transfer bancar sau WU

am sa caut eu si am sa postez cateva linkuri wink.gif
alexandru_83
E un prieten in Germania,i-am zis sa se uite pe acolo,poate gaseste ceva...
Am gasit unele pe 18 aici...dar imi e cam frica cu ele la gropi si articulatia pe fata...
io'sŪ
uita de 18, parerea mea wink.gif
io'sŪ
link 1

link 2 si paypal, si chiar daca nu scrie ca trimite in rro, poti face o intrebare vanzatorului, multi nu scriu dar trimit

si vezi ce mai gasesti pe aici ca sunt o gramada

bafta ! wink.gif

PS: daca nu te descurci in germana, foloseste cu incredere http://www.google.com/translate_t, pe mine m-a salvat cu succes biggrin.gif
io'sŪ
MARE ATENTIE la descrierea anuntului
alexandru_83
http://cgi.ebay.de/BMW-Felgen-17-Zoll-Dopp...1QQcmdZViewItem

am gasit astea.ma costa 400 fara cauciucuri.e ok ca pret?
io'sŪ
pai de unde ai scos 400? eu vad ca sunt momentan 250, e posibil sa mai creasca pretul ca mai sunt cateva zile pana se termina licitatia
ai grija la trasport, jantele fara cauciucuri nu ar trebui sa coste mai mult de 50-60 E pana in rro
alexandru_83
Am vb cu el la telefon,ne-am inteles la 400 smile.gif ...Prietenul meu e chiar in Frankfurt si le ia acum,dar merita banii?
io'sŪ
eu zic ca merita, + transport te duc 450, prin rro am vazut ca se vand la peste 500 setul, chiar si 700 ohmy.gif
alexandru_83
Transport nu platesc la ele smile.gif
io'sŪ
asta e si mai bine smile.gif

sa ne tii la "curent" wink.gif
alexandru_83
I-am trimis adresa prin SMS prietenului;astept sa ajunga acolo... smile.gif
Inca o intrebare:daca pun cauciucurile de pe rotile mele actuale (225 45 17) se vede urat pe spate?
io'sŪ
nu foarte urat !
eu am acum toate 4 rotile 8.5J, dar pe fata unde am 225/45 stau putin labartate, nu inestetic
pe viitor merita sa pui 225/45 pe fata unde jantele au 7.5J si 245/40 pe spate unde jantele au 8.5J
alexandru_83
Ok! Ms frumos! smile.gif
alexandru_83
Deja nu mai am rabdare biggrin.gif
alexandru_83
Gata,le-am cumparat biggrin.gif Se poate inchide topicul
io'sŪ
CITAT(alexandru_83 @ Apr 7 2008, 05:12 PM) *
Gata,le-am cumparat biggrin.gif Se poate inchide topicul

done !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.