Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Poze cu noi,membri bmwzone.ro
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
Mihai_AMD
Nu stiu daca vor fi multi care isi vor uploada aici poze cu ei,dar am vazut asta pe un site strain de la vw parca si de acolo ideea.la ce foloseste?la multe nu..dar,asa,de multe ori cand am primit cate un sfat de la cineva de aici si nu numai,m-am intrebat cum o arata x sau y,sau daca l-oi cunoaste din vedere.sau nu stiu,cel putin mai spuneti dezavantaje sau avantaje acestui topic de a ne cunoaste intre noi macar din poze.si cum era normal..incep eu rolleyes.gif biggrin.gif
ps:era normal sa pun MAI ALES poze unde sunt cu diverse bimmere
ledocteur
imi pare rau dar n-am poze langa masina. doar cu numaru. scuzati fata laugh.gif
@db85amd... e ft buna ideea cu pozele
alexutzu
Din categoria RECUNOASTETI PERSONAJUL laugh.gif
mario.b
Up si eu pe vemea cand eram mai tanar, acum cateva luni

haifisch
la fel si eu... laugh.gif ca si mario.b

scuze pt poza neclara da alta nu am momentan smile.gif

florin83
ultima care am pus-o si pe forum, la topicul "plimbari prin tara" tongue.gif
haristeas51
hop si eu smile.gif
ionusunt
aste e mecla laugh.gif cum o fi ea.poze pe langa cazanul meu nu am deoarece de obicei eu ii fac pozele ,si asta destul de rar sad.gif
haifisch
hopa....alo domnu' har smile.gif ce e cu E28-ul ala din poza ca mi-a facut cu ochiu'? smile.gif
haristeas51
e 28 este un m535i wub.gif , cu care m-am plimbat cu ocazia unei ''excursi'' pana la Craiova.
haifisch
mama wub.gif ...nici nu credeam ca mai exista asa ceva

nici nu te mai intreb cum a fost ca banuiesc biggrin.gif
manole74
Acum un an si ceva am vrut sa cumpar eu masina aia. Era un 535 cu pachet M si costa 1700 E
haifisch
ohmy.gif doar atat???
Rares
Ma inscriu si eu cu niste poze, facute venind de la mare, anul trecut.
Vechiul si credinciosul e12 nu a necesitat nici macar 100ml de completat la ulei, dupa 2 drumuri care au cumulat peste 4000km intr-o luna. Am ajuns in Cj si singurul lucru a fost sa o aspir frumos inauntru si apoi sa o tratez cu o spalare...
xox
Eu, prieteni, gratar, bimmer. Cel cu tricou verde si hanorac rosu este eu.

PS: Fu ultima excursie+gratar cu bimmeru propriu si personal. Ultimu' gratar l-am facut cu alti doi posesori de bimmere dar am calatorit cu un clio tongue.gif
iulian325
smile.gif
xox
QUOTE (iulian325 @ Apr 1 2008, 11:47 PM) *
smile.gif

Ei si sper ca nu te superi daca pun o poza cu papa bear si tractor bear (adicateala nebunul satului care fuge dezlegat pe aici si masinaria lui infernala, care doar el stie cum a rezistat s-o ghidoneze 3000km cu toba aia - si evident ca n-are muzica in masina)
tongue.gif laugh.gif
manole74
Hop si eu!
iulian325
QUOTE (xox @ Apr 2 2008, 01:08 AM) *
Ei si sper ca nu te superi daca pun o poza cu papa bear si tractor bear (adicateala nebunul satului care fuge dezlegat pe aici si masinaria lui infernala, care doar el stie cum a rezistat s-o ghidoneze 3000km cu toba aia - si evident ca n-are muzica in masina)
tongue.gif laugh.gif

tin sa fac cateva precizari:
poza nu e de actualitate caci m-am mai ingrasat cu aprox echivalentul lui florin83
masina nu e infernala ci chiar holy as zice
muzica fiind o inlantuire de zgomote- ce rost avea sa mai pun alt sistem cand motorul suna asa frumos biggrin.gif
Mihai_AMD
si-a luat varami-o scuter si pana nu am facut si eu un test drive cu casca lui nu m-am lasat laugh.gif laugh.gif
xox
Mai lipseste rollcage-ul laugh.gif Daca nu vor si nu vor sa-ti dea identificare esti bun de VTM tongue.gif
Mihai_AMD
CITAT(xox @ Jul 22 2008, 01:46 AM) *
Mai lipseste rollcage-ul laugh.gif Daca nu vor si nu vor sa-ti dea identificare esti bun de VTM tongue.gif

loool tocmai acum am vazut replicat ta xox!! tare smile.gif)
vai ce m-au mia chinuit aia la rar asta vara nu vreau sa-mi mai aduc aminte sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.