Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ce stiti despre MINI D (diesel)
BMWZone > DIVERSE > Auto diverse
io'sŪ
vreau sa stiu cam tot despre acest model, costuri de intretinere/fiabilitate etc
cine poa' sa-mi spuna?
sunt interesat pt ca in viitor vreau sa achizitionez un autoturism diesel si am de ales intre 4 modele (seria 1 d, BMW X5 3.0d, BMW X3 2.0d sau 3.0d, MINI D)
Peter Pan
Dupa parerea mea este o masina "dragutza", un pic cam scumpa.Am mers cu un mini one benzina (1.6 90 de cai) si am ramas impresionat de performante. Este un pic cam prea rigida (mi-au sarit pietrele de la rinichi dupa cateva linii de tramvai moil.gif ) dar foarte distractiva in curbe biggrin.gif:D.Totusi, daca as avea de ales intre un mini D si un seria 1 d....in mod sigur as alege 1 d' ul. biggrin.gif .

PS: o sa intreb propietarul acelui mini cate ceva de fiabilitate, intretinere etc.
florin83
si eu am condus un mini cabrio tot 1.6 90 de cai.. e superb, desi are tractiune fata smile.gif
si eu tot seria 1 as alege tongue.gif

m-am dat si cu un prieten cu un mini cooper s si l-am facut de 2 ori tongue.gif (eu eram cu ix-ul )
BBo
Mi se pare scump pt ce ofera. Mai degraba m-as orienta catre Toyota Yaris D-4D... Bine, nu cunosc exact prioritatile tale dar esti sigur ca vrei sa compari X5, X3 cu Mini ? biggrin.gif
io'sŪ
nu fac nici o comparatie, ma gandesc ca in viitorul apropiat sa cumpar o masina in familie care sa fie diesel, si cum atunci cand mi-am cumparat 330-ul nu prea i-am cerut sfatul sotiei biggrin.gif , acum chiar vreau sa-i cer si la aceste modele ne-am gandit wink.gif

PS: nici macar nu stiu despre ce buget va fi vorba, ca sunt diferente mari si de pret dar eu vreau sa documentez pana atunci
bartro
QUOTE (BBo @ Mar 28 2008, 01:04 AM) *
Mi se pare scump pt ce ofera. Mai degraba m-as orienta catre Toyota Yaris D-4D... Bine, nu cunosc exact prioritatile tale dar esti sigur ca vrei sa compari X5, X3 cu Mini ? biggrin.gif

Yaris totusi nu e nu stiu ce. Avem un yaris 1,3 benzina, e ok, fiabil, dar finisajele nu sunt chiar asa bun, suspensie e dur, in oras sau pe drumuri cu denivelari nu prea ai confort. Cum iti place bord e in functie de gust, dar la noi mai si zgartie, trebuie dat cu un silicon periodic ca altfel ma nebuneste. Si e made in France smile.gif .
Sorin
x5-merita din toate punctele de vedere , mini diesel nu prea e de familie
Tytus
O masina cu 2 usi nu e de "familie"+ca e mica,daca doresti numai pentru sotie de oras e ok zic eu,stilul e foarte retro si sic dar nu uita vorbele BMW care a facut Mini blink.gif :FWD is the work of SATAN diablo.gif dintre cele 3, daca iti permiti, cel mai potrivit la toate de departe e X5 3.0D, cutie automata, x3 este aproape ca dimensiuni exterioare cat un X5 dar la interior e mult mai mic. Bafta
io'sŪ
tutys, nu vreau sa achizitionez mini ca masina "de familie" ci "in familie" (3arul il patrez smile.gif ), dintre cele 2 modele de turisme atractia consoartei mele este spre.... mini sad.gif iar eu tot incerc sa-i gasesc defecte biggrin.gif
cat despre cele 2 SUVuri, ma gandesc si ca sunt mai scumpe la achizitie cat si la intretinere (dar nu ies din schema smile.gif ) + ca la cei 159 cm inaltime ai ei, nu o sa ajunga sa apese pedalele la X5 laugh.gif
TiL
Nu cred ca o sa-ti displaca mini-ul. Dar de ce diesel? Motorul ala e facut de BMW?
Tu o sa arati putin ciudat in ea biggrin.gif dar masinuta chiar imi place, zic asta fara sa fi mers intr-una, dar daca intr-un 307, 206 si alte porcarii mi-e jena sa stau, in Mini n-as avea nici o jena.
Tytus
QUOTE (io`s @ Apr 14 2008, 01:27 AM) *
tutys, nu vreau sa achizitionez mini ca masina "de familie" ci "in familie" (3arul il patrez smile.gif ), dintre cele 2 modele de turisme atractia consoartei mele este spre.... mini sad.gif iar eu tot incerc sa-i gasesc defecte biggrin.gif
cat despre cele 2 SUVuri, ma gandesc si ca sunt mai scumpe la achizitie cat si la intretinere (dar nu ies din schema smile.gif ) + ca la cei 159 cm inaltime ai ei, nu o sa ajunga sa apese pedalele la X5 laugh.gif

Ma bucur ca m-ai botezat, ca tot vine Pastele si nu am luat alocatia inca biggrin.gif ,iar la subiect revenind,pentru oras,pentru o "fata" (doamna mai bine spus),FWD nu o sa fie un inconvenient si chiar un avantaj, pe ploaie si iarna,la 1,59 o masina de oras e cea mai potrivita,exista si cu cutie automata din ce stiu eu,singurul inconvenient pe care l-as vedea sunt din prisma celor 2 usi reflectate asupra accesului in spate ,pentru montarea/demontarea scaunului de copil si a "incarcarii", "descararii" lui smile.gif
Si eu am vrut la un momendat pentru maicamea, e o masina foarte sic,cu un stil aparte,retro, cu o istorie in spate,nu e o masina "de consum" russian_ru.gif ca si Fiatul500 beach.gif .
io'sŪ
offf... graba asta de a posta, am tastat viceversa Y cu U tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.