Help - Search - Members - Calendar
Full Version: 320.i
BMWZone > BMW TEHNIC > BMW Seria 3 > E46
kosty99pjd
Se aude un huruit, mai degraba un suerat (dar nu e de la rulmenti)-din zona din spate a masinii- cand scot masina din viteva sau cand nu tin piciorul pe acceleratie. In rest cand accelerez sau tin viteza constanta nu se aude absolut nimic. Caucuicurile sunt noi si am facut schimbul fata cu spate si tot degeaba. Stie cineva?

bartro
QUOTE (kosty99pjd @ Mar 24 2008, 11:01 AM) *
Se aude un huruit, mai degraba un suerat (dar nu e de la rulmenti)-din zona din spate a masinii- cand scot masina din viteva sau cand nu tin piciorul pe acceleratie. In rest cand accelerez sau tin viteza constanta nu se aude absolut nimic. Caucuicurile sunt noi si am facut schimbul fata cu spate si tot degeaba. Stie cineva?

Poate planetare, diferential, cardan... trebuie investigat mai atent. Cand e scos din viteza dar masina merge sa mai aude?
kosty99pjd
QUOTE (bartro @ Mar 24 2008, 11:39 AM) *
Poate planetare, diferential, cardan... trebuie investigat mai atent. Cand e scos din viteza dar masina merge sa mai aude?

pai numai cand e scoasa maisna din viteza se aude.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.