Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Inspectia tehnica periodica
BMWZone > BMW GENERAL > Intrebari si sfaturi despre BMW
525da
In ianuarie 2006 imi expira itp-ul.
Stiu ca exista statii itp omologate,ca sa nu ma duc la RAR,unde e super aglomerat.Stie cineva unde ar fi mai bine sa ma duc?
Multumesc anticipat.
Ionut
vezi ca nu toate statiile fac itp-ul la diesel....eu zic sa te duci la service la bavaria sau la mercedes biggrin.gif ....e acelasi pret si oricum nu au cum sa te pice.... :cool:
525da
QUOTE (jaffar)
cu limuzina poti merge oriunde, nu cred ca se pot lega de ceva smile.gif

de exemplu service-ul daewoo de pe ferdinand aste autorizat pentru ITP. sint foarte scirbosi in general, dar e aproape si chiar n-au ce sa-ti zica... asa ca le dai peste bot biggrin.gif

Daca sunt scarbosi,pot sa iti zica orice(ca masina e prea inchisa la culoare si e pericol in trafic biggrin.gif ),stiu ca data trecuta soferul care a fost la inspectie mi-a cerut "ceva" pentru itp!Si masina era mai noua!
Mizez pe faptul ca sunt femeie,plang si ma rog de ei! biggrin.gif
525da
QUOTE (jaffar)
daca vrei iti zic eu ce sa-i spui sefului de service de acolo ca sa inceapa sa tremure si sa te serveasca cu orice, moca laugh.gif

Evident ca vreau!Cand va fi timpul sa ma duc,vorbim!Multumesc! smile.gif
florin83
QUOTE (525da)
Evident ca vreau!Cand va fi timpul sa ma duc,vorbim!Multumesc! smile.gif

525da, ce faci de apare mereu aiurea quote-le? sad.gif
525da
Probabil ca fac ceva aiurea smile.gif N-o sa mai fac,scuze!!!
io'sŪ
QUOTE (jaffar)
daca vrei iti zic eu ce sa-i spui sefului de service de acolo ca sa inceapa sa tremure si sa te serveasca cu orice, moca laugh.gif

ar fi interesant de stiut, ma intereseaza si pe mine! biggrin.gif
mertan
oare la ce se gandeste???? ii zici ca arunci in aer unitatea????
Ionut
la diesel, ca sa poata sa masoare noxele, trebuie sa o tureze la maxim de vreo 2 ori timp de cateva secunde si nu e o imagine frumoasa mai ales ca e masina ta......asa ca daca rezolvi fara o o tureze ar fi ok.. smile.gif
525da
QUOTE (Ionut)
la diesel, ca sa poata sa masoare noxele, trebuie sa o tureze la maxim de vreo 2 ori timp de cateva secunde si nu e o imagine frumoasa mai ales ca e masina ta......asa ca daca rezolvi fara o o tureze ar fi ok.. smile.gif

Fac asa ceva??Peste cadavrul meu! mad.gif Nu stiu ca eu sa o fi turat vreodata la maxim!Bine ca mi-ai spus!Multumesc!
George77
Da iti tureaza masina pana la turatia limita,motorul trebuie sa ajunga la turatie mexima intr-un anumit timt si sa dea o anumita cantitate de noxe si de aceea o tureaza dar daca masina este buna si se inscrie in limite nu cred ca o sa o tureze da mai multe ori ,iar la maxim 5ooo RPM de va opri dieselul tau,nu este asa grav ,sa o duci in ture dupa care sa o lasi nu este asa periculos ,periculos este sa o ti un timp mai lung acolo
525da
Gata si inspectia,sunt in regula inca 2 ani!Nu stiu detalii,ca nu am fost eu,dar stiu ca nu a turat-o rau! biggrin.gif Si cica acum se fac poze la masina,a trebuit sa o stearga cu o carpa pe capota...sa se vada culoarea(e murdara rau)...vopseaua meaaa!!La primavara imi fac un cadou:expert auto!
da_joint
Cine imi recomanda si mie o statie ITP...unde sa si trec...????
cc_seat
Eu biggrin.gif Ai PM
io'sŪ
QUOTE (cc_seat)
Eu biggrin.gif Ai PM

m-ar interesa si pe mine biggrin.gif
cc_seat
NP. A plecat si spre tine smile.gif
COObra
mai baga un PM si la baiatu :unibrow:
Zom
cc_seat, eu zic sa trimiti la toata lista, ce sa ne mai complicam tongue.gif
Darren
Si mie imi expira ITP-ul la RAV prin martie. Cred ca trebuie sa-mi reglez farurile, in rest nu stiu daca ar trebui sa-mi fac griji. S-a mai schimbat ceva in ultimii 3 ani?
cc_seat
QUOTE (COObra)
mai baga un PM si la baiatu :unibrow:

Am bagat smile.gif
alex230ro
Acuma da si la mine unu asa preventiv laugh.gif biggrin.gif
COObra
Am bagat

:goodman:
cc_seat
Asa...asa...Din mana-n mana, pana-n.......la taxatoare laugh.gif
speed
Eu nu am primit nimik mad.gif
cc_seat
Da' ai fost cuminte? :unibrow:
speed
Promit sa fiu de acum inainte...merge???
cc_seat
Mergeeeeeeeeeee :nod:
ve
pls da si la mine un PM cu statia miraculoasa...tocmai am descopert ca tre sa-mi fac itp-ul (urgent) biggrin.gif
florin83
mie imi expira pe 10 iunie.. mai am mai putin de o saptamana sa rezolv toate maruntisurile la masina..
vreau si eu pm cu datele despre service-ul ala pls..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.