Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NINGE !!! trafic infernal!
BMWZone > DIVERSE > Off-topic
cristic
:crybaby: nu stiu cum se intampla dar de fiecare data cand ninge, cei care trebuie sa curete drumurile sunt luati prin surprindere :crybaby:

azi am facut 35 min de acasa pana la munca, iar in mod normal faceam 10-15min
Ionut
made in Romania... tongue.gif
316i
Cristic, precizeaza ca tu esti in Ploiesti. In Bucuresti cred ca diseara la 6 NU se va mai circula deloc. Poate face lumea ca-n clipul de la R.E.M. cand au iesit toti din masini si au plecat pe jos. biggrin.gif
Zom
cred ca deja multi au concediu. saptamana asta am ajuns foarte bine dimineata. seara e mai nasol... acum, la cum ninge, daca trec utilajele si imping zapada spre trotuare/masini parcate nu stiu cum mai plec sad.gif si am si bradul achizitionat la prima ora in masina. :crybaby:
alex230ro
Da azi dimineata era lejer parca era sambata :eek: dar dupa amiaza presimt dezastru,cand ma gandesc ca tre sa ajung acasa din Buftea cu masina de interventie(Dacia 1310)inebunesc :crybaby: .
florin83
sa stii ca si la mine mosilor) e destul de lejer..
la ora asta era coloana si pe linia de tramvai si mai se gaseau unii care mergeau pe contrasens...
acum vad ca nici nu se face coloana pe benzile normale..
oricum eu nu ies cu masina ziua, deci nu m-ar afecta biggrin.gif

later edit: poze facute acum 1min.. chiar nu-mi explic de ce e asa lejer.. si sambata e mai aglomerat... :drool:
cristic
mai sa veniti in ploiesti !!! e un trafic de iti vine sa o iei pe jos :crybaby: si abia acum au inceput si astia sa iasa cu masinile de dezapezire :finger:
florin83
inseamna ca la voi ninge bine de au iesit aia de la dezapezire..
la noi, pe strada inca nu s-a pus zapada.. e mai mult fleoascaiala.. sad.gif
cristic
de dimineata la noi era tot drumul cu zapada batatorita, ziceai ca esti in alaska
MAD520
eu m-am dat cu masina de la 10 aseara pana pe la 3 dimineata. Am avut niste drumuri de facut. A fost bestial!!! Drifturi pe drum, la curbe, in benzinarie (am facut un cerc apoi am intrat putin de-a latu' pana langa pompa, iar dupa ce am bagat benzina, m-am dat de-a latu' prin toata benzinaria, inclusiv printre pompe)
Asteptam de mult zapada asta pt ca e prima iarna cu rechinu' si vroiam sa vad cum se comporta. E super!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.